Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozabni 3-dnevni DOPUST za 2 ali 4 osebe v Apartmajih Stanko v TISNEM, Dalmacija - SEPTEMBRSKI TERMINI (od 1.9. do 30.9.2017)

Nepozabni 3-dnevni DOPUST za 2 ali 4 osebe v Apartmajih Stanko v TISNEM, Dalmacija - SEPTEMBRSKI TERMINI (od 1.9. do 30.9.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tisno se nahaja deloma na Tišnjanskem polotoku in delno na otoku Murter. Če ste ljubitelj neokrnjene narave, sonca, morja in mediteranske klime, je to idealna izbira za vaš oddih.
Ponudba zajema 3-dnevno nastanitev za 2 ali 4 osebe, izbirate pa lahko med termini vse do 30. septembra 2017.
Apartmaji Stanko se nahajajo v neposredni bližini morja v Tisnem. Vsi apartmaji so vrhunsko opremljeni in izjemno udobni. Tako sta popoln oddih in sprostitev zagotovljena. 
TISNO je mesto, ki se nahaja deloma na kopnem in deloma na otoku Murter, obe strani pa povezuje dvižni most. Tisno je najmlajše mesto na otoku, s svojim zelenjem, prostornimi trgi, dolgim sprehajališčem in lepimi kamnitimi plažami pa je tudi odlična izbira za letovanje. Tisno je znano tudi po romarski poti k svetišču Marije Caravaggio. V bližini se nahajajo nacionalni parki Krka in Kornati ter Vransko, obiska vredni pa sta gotovo tudi zgodovinski mesti Zadar (56 km) in Šibenik (28 km).
OTOK MURTER se nahaja v osrčju Dalmacije. Je otok ribičev, oljčnih nasadov in ladjarjev-kalafatov (graditelji lesenih ladij gajet). Murter in kopno povezuje dvižni most (brezplačno prečkanje).>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.