Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Odlične 4-DNEVNE POČITNICE za 4 ali 6 OSEB v apartmajski hiši Villa Anja*** v Peroju | Razpoložljivi termini OD 9.9. DO 30.9.2017

Odlične 4-DNEVNE POČITNICE za 4 ali 6 OSEB v apartmajski hiši Villa Anja*** v Peroju | Razpoložljivi termini OD 9.9. DO 30.9.2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se na dopust v Istro! V Peroju vas čaka čudovita apartmajska hiša Villa Anja***, ki se nahaja le 700 m od prodnate plaže in 200 m od centra mesta. Villa Anja ima bazen in vrt z roštiljem, apartmaji pa sprejmejo do 4 ali do 6 oseb. Gostom apartmajev sta na voljo tudi brezplačen internetni dostop in parkirno mesto.
Vsi apartmaji so klimatizirani, imajo SAT/TV in prostor za posedanje. Vsak ima tudi polno opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, vrelnikom vode in kavnim aparatom.
V bližini se nahajajo trgovina (200 m), restavracija s tradicionalno in mednarodno kulinariko ter bar (250 m). Približno 300 m od apartmajev boste našli lokalno avtobusno postajo, iz katere vozi linija do glavne avtobusne postaje v Puli (12 km).
Peroj je majhno mestece, ki se nahaja približno kilometer stran od istrske obale in zelo blizu Fažane. Kot poletna destinacija se omenja že v rimskih časih, mesto pa ima kar nekaj zanimivih arheoloških najdišč. Še posebej je primerno za tiste, ki svoj dopust radi preživljajo v miru, daleč stran od hrupa in blizu morja. Oglejte si cerkev Sv. Štefana, pravoslavno cerkev Sv. Spiridona, v bližini pa tudi Sv. Foško. Peroj s pridom izrablja svoj položaj - nudi namreč čudovit razgled na Nacionalni park Brijuni, skoraj obvezen pa je tudi obisk edinstvenega amfiteatra v Puli. Peroj je poznan tudi po pridelavi oljčnega olja, ene izmed glavnih istrskih specialitet. 
Ne zamudite priložnosti in se pozanimajte o razpoložljivih terminih, ki so na voljo med 9.9. in 30.9.2017!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.