Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA EUGENIA, Lovran, Hrvaška - 107 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

VILLA EUGENIA, Lovran, Hrvaška - 107 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Elegantna Villa Eugenia se nahaja v slikovitem obmorskem mestecu Lovran, z dolgo in bogato zgodovino. Mestece Lovran se nahaja ob vznožju pobočja Učke na obali Kvarnerskega zaliva. Izjemen geografski položaj med morjem in gorami, posebno in blago podnebje z veliko sončnih dni na leto, blagimi zimami in prijetnimi poletji, je Lovran idealno mesto za sprostitev v kateremkoli letnem času.


Hotel Villa Eugenia se nahaja v samem središču več kot tisoč štiristo let starega mesteca Lovran na opatijski rivieri. Od plaže in popularne 12 kilometrov dolge promenade, imenovane »Lungo mare«, je oddaljen 50 metrov in 6 kilometrov od Opatije, ki pooseblja avtohtono sredozemsko kulturo in način življenja.


Vila je bila zgrajena leta 1910 na ukaz avstroogrskega plemiča. Predstavlja idealno kombinacijo udobja in preprostosti secesijskega stila. Vse sobe imajo internetno povezavo, mini bar, sef in 24-urno sobno postrežbo.


Ekskluzivne sobe bodo zadovoljile okus celo najzahtevnejših gostov. Poslovnežem bo kot najpomembnejši del vile zagotovo predstavljala multimedijska konferenčna soba, ki je edinstvena v tej regiji.


Vila ima varno parkirišče, kjer lahko ob doplačilu brez skrbi pustite svoj avtomobil in se prepustite udobju v sredozemskem vrtu, se sprostite v razkošni savni, jacuzziju ali spa tretmajih, igrate biljard ali pa enostavno uživate v skorajda čarobnem vzdušju restavracije “Winter Garden”, kjer se bodo vaši čuti prebudili ob izjemni mednarodni kuhinji, bogati izbiri vin in enkratnem vzdušju.


Villa Eugenia je idealna izbira za goste, ki si želijo nekaj zasebnosti, vrhunsko kakovost storitve in udobje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.