Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ISTARSKE TOPLICE, Livade, Hrvaška - 135 EUR - 2x nočitev v Standard sobi v hotelu Mirna 3* za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

ISTARSKE TOPLICE, Livade, Hrvaška - 135 EUR - 2x nočitev v Standard sobi v hotelu Mirna 3* za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se wellness centru Istarske Toplice, osvobodite se vsakodnevnega stresa v bazenih, sprostite se v toplem in intimnem svetu savn!


Dobrodošli v Istarske toplice! Nahajajo se na severni strani prelepe Istre na Hrvaškem. Ljudje se že stoletja prihajajo kopat v posebno termalno vodo, bogato z žveplom. Ta naravna zdravilna lastnost vode loči Istarske toplice od drugih evropskih topliških izvirov in jih postavlja na tretje mesto v Evropi kar zadeva kakovost in zdravilne lastnosti vode.


Istarske toplice se nahajajo v severozahodnem delu hrvaške Istre. Letovišče je od Poreča oddaljeno 35 km, 10 km od Buzeta, le 40 km od italijanske meje in 10 km od slovenske meje. Istarske toplice ležijo v območju neokrnjene narave zunaj mesta. Tukaj se zeleno okolje, mir in tišina zlivajo v posebno vzdušje, ki vam pričara enkraten počitek.


Istarske toplice se nahajajo ob vznožju znamenite, 85 metrov visoke stene, pod katero izvira mineralni vrelec Sveti Stjepan, ki je znan po vroči vodi z visoko vsebnostjo mineralov (13 vrst), žvepla in optimalno stopnjo radioaktivnosti. Za to vodo je znanstveno in v praksi dokazano, da pospešuje zdravljenje kroničnih revmatičnih obolenj, dermatoloških bolezni, bolezni zgornjih dihal, ginekoloških težav in pospešuje postoperativno rehabilitacijo. Gostje prihajajo iz vseh delov Evrope in uživajo v terapijah, počitku in blagodejni zdravilni vodi.


Poleg zdravilne vode je lokacija toplic idealna zaradi svoje ugodne klime in neokrnjene narave. Je odlično izhodišče za sprehode in planinarjenje po številnih označenih peš poteh ter za izlet s kolesom. Na vrhu gorske stene se nahaja ruševina cerkvice Sv.Stjepana od koder se razprostira prekrasen pogled na dolino Mirna. Najbližja obmorska mesta sta Umag in Poreč.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.