POSESTVO NA ŠKALUC, Šentrupert, Slovenija - 99 EUR - 1x nočitev v dupleks suiti 4* za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

redna cena
149,00
popust
-34%
cena s popustom
99,00
rezerviraj za
20,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Z ves dan s soncem obsijane terase pogled počiva na valoviti pokrajini okoliškega hribovja, uho pa uživa v tisti pravi tišini, zaradi katere človek lahko sliši pozabljene zvoke šelestenja listja, čebljanja drobnih ptic in drget jutranje rose. Velik, star, visokodebelni sadovnjak spomladi pokrajino zavije v rožnato-belo cvetočo odejo, poleti poskrbi za osvežujočo senco, jeseni pa ponuja slastne sočne plodove. Nekdanje veliko in trdna posestvo Na Škaluc, je z mladimi lastniki dobilo novo poslanstvo. V objem miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenja, vabi in sprejme vse, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malokje.

 

Toplina lesa in preprosta domačnost opreme zagotavljata prijetno počutje v katerem boste uživali, pa naj bo to le kratek vikend, nekajdnevni ali kar nekajtedenski dopust.


Razgibana pokrajina pohodnikom kar sama usmerja korak na katerega od sosednjih hribov, do katerih vodijo dobro uhojene in označene poti, ki se vlečejo po slemenih sem ter tja. Ali pa vabi v dolino, kjer šumijo čisti potočki, ki se ponekod v manjših in večjih slapovih bobneče spuščajo v tolmune in jezerca, pravi izziv za ribiške navdušence. Morda pa le na večerni sprehod do soseda na bližnjem gričku, na klepet in kulinarično izkušnjo.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

PRIPOROČAMO!
Trobni Dol 33, Šentrupert / Savinjska
UGODNO
Trobni Dol 33, Šentrupert / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Trobni Dol 33, Šentrupert / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Trobni Dol 33, Šentrupert / Savinjska
ŠE 5 DNI
Trobni Dol 33, Šentrupert / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "POSESTVO NA ŠKALUC, Šentrupert, Slovenija - 99 EUR - 1x nočitev v dupleks suiti 4* za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi"
Lokacija
Šentrupert

Trobni Dol 33
3271 Šentrupert
SlovenijaVreme Šentrupert

ob 15:33

8°C
Šentrupert

jutri

-2 / 12
Šentrupert

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust