Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTHOTEL CASTRUM NOVUM, Novigrad, Dalmacija, Hrvaška - 130 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

APARTHOTEL CASTRUM NOVUM, Novigrad, Dalmacija, Hrvaška - 130 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Aparthotel Castrum Novum Hotel slovi po hotelski restavraciji, v kateri pripravljajo odlične dalmatinske jedi. Nahaja se blizu plaže na slikoviti lokaciji v ribiškem mestecu Novigrad. Plaža je primerna tudi za otroke, saj se na njej lahko sproščeno igrajo, medtem ko starši uživajo v senci borovcev. Blizu sta tudi tržnica in pekarna, kjer lahko potešite njihovo in vašo lakoto. V kolikor iščete nastanitev za bivanje cele družine, je hotel Castrum Novum več kot odlična izbira za vas.


Iz srednjeveškega Novigrada se razprostira prelep razgled na goro Velebit medtem, ko se v samem mestu nahajajo številne znamenitosti, kot so utrdba Fortica iz 13. stoletja in cerkev sv. Katarine iz 14. stoletja. V bližini Novigrada se nahajajo tudi manjša mesta kot so Nin, Starigrad, Makarska, Trogir in Šibenik. Vsako mesto izžareva posebno lepoto in vabi goste, da raziščejo njegovo bogato zgodovinsko in kulturno ponudbo.  


Aktivnosti kot so bungee jumping iz Masleničkega mostu in rafting po reki Zrmanji so od hotela oddaljene samo 30 minut z avtom. Zgodovinsko mesto Zadar in ostale turistične destinacije se nahajajo v neposredni bližini.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.