Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MOBILNE HIŠKE V KAMPU GALEB, Omiš, Hrvaška - 77 EUR - 2x nočitev v mobilnih hiškah Relax za do 8 oseb (6+2), Brezplačen Wi-Fi

MOBILNE HIŠKE V KAMPU GALEB, Omiš, Hrvaška - 77 EUR - 2x nočitev v mobilnih hiškah Relax za do 8 oseb (6+2), Brezplačen Wi-Fi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Galeb se nahaja v dalmatinskem mestecu Omiš, mestu z gusarsko preteklostjo, v bližini impresivnega kanjona reke Cetine in ustja reke v morje. 


Omiš je mestece v osrčju Dalmacije, ki se nahaja na leviobali reke Cetine. Nikjer ne boste našli toliko kontrastov – Omiš je že zaradisvoje lokacije  resnična atrakcija.Zaradi svojega centralnega položaja predstavlja popolno destinacijo zaodkrivanje lepot Dalmacije, njenih otokov, ponosne zgodovine, kulturneganasledstva in naravnih lepot, medtem ko je zaradi zanimive preteklostiprivlačen za otroke in odrasle, ki so po srcu avanturisti.



Kamp je izjemno primeren za otroke, največ zaradi velikepeščene plaže in plitkega morja, in ponosno nosi epitet družinskega kampa. Polegtega, športni tereni, prijazno osebje in bogata gastronomska ponudba so popolnakombinacija za sprostitev in zabavo.


Vvsaki mobilni hiški so tri spalnice, visokokakovostne tapete s 3D printom nastenah, LED razsvetljava, moderna kuhinja visoki sijaj (pomivalni sijaj,stekleno-keramična plošča za kuhanje, mikrovalovna pečica, hladilnik inposoda), dnevna soba (kavč v dnevni se lahko spremeni v ležišče za 2 osebi), 2kopalnici s talno in stensko keramiko, pokrita terasa velikosti 3 x 8 m. Mobilnahiška je klimatizirana in opremljena s SAT TV. 


Pozicija kampa je idealna za enodnevne izlete v Dubrovnik inMeđugorje. Agencija na recepciji vam bo pomagala pri organizaciji izletov vbližnja mesta in na otoke, rafting, canyoning, pohode, ... Vsekakor obiščitetrdnjavo Fortica na samem vrhu omiške Dinare, trdnjavo Mirabella iz 13. Stoletjas pogledom na stari del mesta in kanjon reke Cetina.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.