Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PODALJŠAN VIKEND V LONDONU, London, Velika Britanija - 285 EUR - Letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana za 1 osebo, 3x nočitev z zajtrkom v 3* hotelu v centru Londona za 1 osebo

PODALJŠAN VIKEND V LONDONU, London, Velika Britanija - 285 EUR - Letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana za 1 osebo, 3x nočitev z zajtrkom v 3* hotelu v centru Londona za 1 osebo

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Eno najbolj modernih mest na svetu, prežeto z zgodovino in tradicijo, vas bo zagotovo očaralo! London prevzame vsakega popotnika, saj nudi ogromno možnosti za oglede, zabavo in nakupovanje. 


1. dan (09.11.2017): Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika. 2 uri pred vzletom. Poletletala proti Londonu. Na letališče Stansted, prispemo ob 12:15 uri po lokalnemčasu. Prevoz z vlakom do centra mesta in naprej z metrojem do hotela. Prosto zaosvežitev nato pa ogled centra Londona ( Piccadilly Circus, China town,Trafalgar Square, Horse Guards, Downing Street 10, Westminstrska Opatija, parlamentz Big Benom, London Eye). Proti večeru možna skupna večerja v eni izmedrestavarcij. Nočitev v hotelu. 


2. dan (10.11.2017): Po zajtrku se bomo namenili v "alternativni" Camden Town.Alternativna moda in glasba, pisana množica prodajalcev in obiskovalcev karpetih tržnic je tisto, kar odlikuje nenavadni Camden Town. Okrožje v severnemLondonu je živahno vse dni v tednu in zanimiv je pogled na trgovine, kiponujajo alternativno modo vseh možnih stilov. Obiskati velja kar nekaj tržnic.Camden Stables je tržnica, ki je urejena v nekdanjih konjskih stajah. Polegkulinaričnih dobrot z vseh koncev sveta, ki se ponujajo na številnih stojnicahin jim zvečer znižajo kar polovico cene, se tukaj dobijo še starine, vintageoblačila in nenavadni pohištveni kosi. Narodnostno pisana množica prodajalcev ponujatukaj bolj ali manj neobičajna oblačila, ki jih ni možno dobiti drugje, ali paso cene oblikovalskih kosov tukaj nižje. Sledi vožnja z metrojem do predela"City", kjer si bomo od zunaj ogledali trdnjavo Tower in paistoimenski most Tower Bridge. Sledi krajši sprehod do ulice Fenchurch, kjer sebomo povzpeli na več kot 100 metrov visoko stolpnico Skygarden, od koder bomouživali v prelepem razgledu na London. Sledi samo še sprehod mimo katedrale Sv.Pavla in pa čez most Millenium Bridge in že končamo dan pri galeriji Tate.Nočitev v hotelu.


3. dan (11.11.2017): Po zajtrku se bomo odpravili na eno najbolj znanih tržnic na svetuPortobello Market.
Ulica Portobello se vleče skozi srce NottingHilla, trendi področja, ki je postal popularen po istoimenskem filmu v glavnihvlogah z Hugh Grantom in Julio Roberts.
Sama tržnica se vleče 3km po ulici Portobello innudi vse od prodaje spominkov, vintage oblačil, starin… Na tržnici se nahajatudi odprta kuhinja, ki nudi fantastične jedi s celega sveta, po ugodnih cenah.Preostanek dneva namenjen željam skupine in sicer ugodimo in uredimo obisk:muzeja voščenih lutk Madam Tussauds, London Eye, Sealife, London Dungeon, ..alikarkoli bi Vam srce poželelo. Tisti, ki bi radi mesto raziskovali sami, pa Vampredlagamo s koristnimi nasveti in napotki.
Nočitev v hotelu.


4.dan (12.11.2017): Zgodaj zjutraj okoli 3:45 ure transfer ( metro + vlak ) na letališče Stansted in pa povratek v Ljubljano, kamor prispemo že okoli 10:00 ure po lokalnem času.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.