Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MEDITERANSKA VAS SAN ANTONIO, Biograd na Moru, Hrvaška - 217 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

MEDITERANSKA VAS SAN ANTONIO, Biograd na Moru, Hrvaška - 217 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


San Antonio je preslikava mediteranske vasi,arhitekture, narave, urejenega okolja in naravne harmonije, ki je prisotna navsakem koraku. Prostoren resort s 75 kamnitimi hišami se nahaja v naravi, ima pa restavracijo, bazen in parkirišče. Nahaja se le pet minut hoje doplaže Dražica in deset minut hoje do starega mestnega jedra.  


Mediteranska vasSan Antonio je slika enostavne lepote in miru. To je mesto, kjer se nihče nepočuti kot tujec, kjer se zbujate ob petju ptic in kjer vam osebje prinašanasmeh na obraz.


Široka gastronomskaponudba restavracije je zagotovilo prilagoditve vsem okusom in osebnim željam. Vednosveže in strokovno pripravljene jedi so dokazilo raznolikosti in kakovosti, kivam jo želijo ponuditi.


Restavracija jesamopostrežna, z vsakodnevno ponudbo treh vrst jedi za večerjo. Prilagojen jetudi osebam, ki zahtevajo posebno vrsto kuhinje, npr. vegetarijansko, prehranoza diabetike, športnike … Po dogovoru je možna tudi organizacija kosil invečerij za poslovne sestanke, družinska kosila, praznovanje rojstnih dni, alidrugih praznovanj v skladu z vašimi željami in potrebami.


Gostje lahkouživajo tudi v kristalni vodi hotelskega bazena ter osvežujočih pijačah v barupoleg bazena.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.