Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Posestvo Na Škaluc 4*: Oddih v dupleks SUITI na domačiji s podeželjskim SPA-jem, polpenzionom ter kopanjem v Rimskih Termah, že od 99 € za 2 osebi

Posestvo Na Škaluc 4*: Oddih v dupleks SUITI na domačiji s podeželjskim SPA-jem, polpenzionom ter kopanjem v Rimskih Termah, že od 99 € za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prijazna podeželska domačija Na Škaluc ponuja nebeški mir, razkošno in neokrnjeno naravo in razvajanje. Oddih z eno ali dvema nočitvama v izbrani SUITI, bogat slovenski zajtrk z lokalno pridelanimi dobrotami, romantično večerjo ob...


       
Kaj ponudba vključuje?
Vrč domačega čaja v savni,brisače in kopalni plašči,copati za savno.Brezplačni dostop do interneta,brezplačno parkirno mesto.Otrok do 3. leta BREZPLAČNO!*Domače živali dobrodošle*.Ugodnosti za goste Mestoidej:20% popust na kopalne karte Thermana Laško.30 % popust na 2 urni najem električnega avtomobilčka Renault Twizy.10% popust za drugi in tretji par v suiti Jelen, ki ima 3 ločene spalnice.10% popust na vso hrano v Restavraciji Pavus na Gradu Tabor Laško (slika 11).50% popust na ogled rudnika svinčeve rude na domačiji Slapšak.Organizirana ježa konj na domačiji Vesenjak v Laškem (doplačilo).Po predhodnem dogovoru je možno dobiti tudi vegetarijansko ali vegansko hrano (željo sporočite ob rezervaciji).Le 12 km od Thermane Laško in 15 km od Rimskih Term (lepa panoramska pot).Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.2.2018.**Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddihNa voljo 2 ali 3-dnevni oddih za 2 osebi: 2 DNI za 2 osebi:1x nočitev v dupleks SUITI 4* za 2 osebi,1x bogat slovenski samopostrežni  zajtrk za 2 osebi (lokalno pridelane dobrote),1 x romantična večerja ob kaminu za 2 osebi,1x podeželski wellness za 2 osebi – 2h - zasebna uporaba (zasebna savna na drva in zunanji jacuzzi).Le 99 € , namesto 149 € za 2 osebi. 3 DNI za 2 osebi:2x nočitev v dupleks SUITI 4* za 2 osebi,2x bogat slovenski samopostrežni zajtrk za 2 osebi (lokalno pridelane dobrote),2 x romantična večerja ob kaminu za 2 osebi,1x podeželski wellness za 2 osebi – 2h - zasebna uporaba (privat savna na drva in zunanji jacuzzi),1x 2 3-urni vstopnici za kopanje v Rimskih Termah.Le 189 €, namesto 289 € za 2 osebi.Opis ponudbe
Nova domačija Na Škaluc je prava izbira za tiste, ki želite oddih v čudoviti naravi, spokojen mir, sprostitev telesa v podeželskem wellnesu ter izvrstno domačo hrano, pripravljeno iz lokalnih surovin in kopanje v Thermani Laško ali Rimskih termah. Enkratna kombinacija wellnessa, gastronomije, razvajanja, dobrega počutja ter lepot narave.
Podeželski wellness je poleg domače gastronomije posebnost posestva, saj se boste savnali v prijetni bio savni na drva (zasebna uporaba) in uživali v zunanjem jacuzziju s pogledom na zvezdnato nebo.
Da boste svoje brbončice lahko razvajali še izdatneje si lahko privoščite kosilo na Gradu Tabor Laško, kjer vam bodo odobrili 10% popust na vso hrano. V kolikor vas veseli smučanje se lahko zapeljete do Celjske koče, do koder je le 20 minut vožnje, na smučarske karte imate namreč kar 30 % popust. S 50 % popustom na redno ceno pa si lahko ogledate tudi rudnik svinčeve rude, kar vam omogočijo na Domačiji Slapšak, kjer vam ob ogledu pripravijo tudi degustacijo domačih jedi (narezek).
Odlična lokacija le 12 km od Thermane Laško (slika 10) in 12,5 km od Rimskih Term (slika 12). Naj omenimo, da je pot, ki vodi do Rimskih Term slikovita, zato bo izlet še prijetnejši.
Na dobrih 600 metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posest Na Škaluc. Velik, star, visokodebelni sadovnjak spomladi pokrajino zavije v rožnato-belo cvetočo odejo, poleti poskrbi za osvežujočo senco, jeseni pa ponuja slastne sočne plodove. Pokrajina, kjer so že v davni preteklosti nastala višinska naselja rimskega Norika, kasneje pa je bila pomembna zaradi bogatih gozdov, kvalitetnega premoga ter rudišč svinca in srebra, posejana z zanimivo dediščinsko arhitekturo, danes dobiva novo podobo. Ohranila pa je pridih živahne preteklosti, čarobno lepoto narave in prijaznost domačinov.
Na posesti sta v obnovljenem in preurejenem velikem gospodarskem poslopju 2 prijetna, v topel les oblečena apartmaja. Poimenovali so ju po živalih, ki se pasejo v bližnji obori. Večji nudi vso potrebno počitniško udobje šestim, manjši pa do štirim osebam. Oba imata, poleg ločenih spalnih delov s po dvema posteljama, še prijetno dnevno sobo, sodobno opremljeno kopalnico in velik balkon, na katerem je prav luštno posedeti ob prijaznih poletnih večerih. Toplina lesa in preprosta domačnost opreme zagotavljata prijetno počutje v katerem boste uživali, pa naj bo to le kratek vikend, nekajdnevni ali kar nekajtedenski dopust.
Na zajtrk in večerjo se boste iz svojega apartmaja spustili le po par stopnicah v kletni del nekdanjega marofa, kjer so tudi manjša kuhinja, za tiste, ki želite tudi na dopustu sami kuhati in obvezen šank ter velika masivna miza za večerne dogodivščine. Vse sestavine so od bližnjih pridelovalcev, zato lahko pričakujete bogat domač samopostrežni zajtrk in slastno domačo samopostrežno večerjo.
NE PREZRI TUDI: Posestvo Na Škaluc 4*: SUITA, VIP zakup podeželskega SPA-ja in penina le 59 € za 2 osebiMestoidej kupci o ponudniku: »S ponudbo posestva Na Škaluc sem bila zelo zadovoljna. Prepričana sem, da se bom tja še vrnila. Z vašo pomočjo pa je to le še bolj dosegljivo. Hrana je bila odlična. Savna zanimiva. Sobe čiste in domače. Osebje prijazno in ustrežljivo. Same pohvale. S tako ponudbo lahko sledim vašemu sloganu: Pustite se razvajati.« -Ajda P., 8.2.2016
Plačajte le 17 € (2 DNI) ali 32 € (3 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2 ali 3-dnevni oddih s polpenzionom z domačimi dobrotami in kopanjem v Rimskih Termah za 2 osebi, vas bo stal že od 99 €, namesto 149 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 051 355 422, 03 73 40 820 ali info@naskaluc.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Trobni Dol 33, 3271 Šentrupert.**Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.2.2018, razen med krompirjevimi počitnicami (30.10.-3.11.2017), za Martinov vikend (10.11.-13.11) in za Božič ter novoletne praznike (22.12.2017-3.1.2018).Ponudba velja za 2 osebi.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 82 € (2 DNI) ali 157 € (3 DNI) plačate z gotovino neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: turistična taksa.*Otroški popusti in doplačila:Otrok do 3. leta brezplačno brez dodatnega ležišča,otroci od 3. do 12. leta 50% popust, za starejše od 12 let velja redna cena. *hišni ljubljenčki: 10 €/dan.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Posestvo Na Škaluc 4* Kontaktni podatki: 03 73 40 820, 051 355 422 ali       info@naskaluc.siLokacija ponudnika:Trobni Dol 33, 3271 Šentrupert
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.