Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sproščujoč 3-dnevni ODDIH (z 2 nočitvama) za DVE osebi v Apartmajih FRUK*** v JADRANOVEM na Hrvaškem | Razpoložljivi termini do 10.10.2017

Sproščujoč 3-dnevni ODDIH (z 2 nočitvama) za DVE osebi v Apartmajih FRUK*** v JADRANOVEM na Hrvaškem | Razpoložljivi termini do 10.10.2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite ugodno ponudbo za sproščujoč 3-dnevni oddih v Jadranovem, kjer se boste lahko sprostili v spremstvu svoje boljše polovice! Ponudba velja za 2 osebi.
Jadranovo je bilo nekoč majhno ribiško mestece na jadranski obali, danes pa je zelo privlačna turistična destinacija, zahvaljujoč lepi naravi, mirnem in kristalno čistem morju, naravnim plažam in številnim zalivom. V Jadranovem vam gotovo ne bo dolgčas - sprehodite se po borovem gozdičku ob obali, si privoščite osvežilni napitek v bližnjem baru ali si poizkusite kulinarično ponudbo v eni izmed restavracij. Svoj oddih lahko preživite aktivno ali pa si privoščite mir in počitek.
Apartmaji Fruk *** so opremljeni s kuhinjo, spalnim prostorom in kopalnico, balkonom/teraso in TV-jem. Gostom sta na voljo brezplačen internet in parkirno mesto. Dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki (po dogovoru).
Apartmaji se nahajajo 8 km od Crikvenice, 900 m od centra mesta Jadranovo in le 250 m od plaže. Lokacija apartmajev je idealna za sprehode v naravo ali jutranji tek na svežem zraku.
Preživite svoje počitnice na najboljši možni način – tako da uživate v vsakem trenutku!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.