Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL APOKSIOMEN, Mali Lošinj, Hrvaška - 131 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

HOTEL APOKSIOMEN, Mali Lošinj, Hrvaška - 131 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Apoksiomen s štirimi zvezdicami se nahaja v peš coni v Malem Lošinju, takoj ob obalnem sprehajališču v malološinjskem zalivu. Mali, družinski butični hotel v osrčju slikovitega obalnega mesteca je pravšnja izbira za goste, ki se na svojem potovanju zanimajo tudi za kulturno ponudbo. Posebna otoška klima na Lošinju ima pozitiven vpliv na zdravje in obnovitev moči, ter skupaj z ležerno atmosfero omogoča odlično mesto za vaše sproščeno bivanje.

https://www.youtube.com/watch?v=V-jsDr_xN6w

Topla paleta naravnih barv, ki jih najdemo na otoku, se zrcali v ureditvi in opremi posameznih sob v Hotelu Apoksiomen. V kombinaciji s prelepim razgledom na slikovit malološinjski zaliv so torej izpolnjeni vsi pogoji za nepozabno bivanje. Vse sobe v Hotelu Apoksiomen so klimatizirane in opremljene s sefi, satelitsko TV ter mednarodnimi vtičnicami (220 V). Za goste z omejeno gibljivostjo je na razpolago dvigalo ter prilagojena soba.
 

Hotelska restavracija je idealno mesto za prijetno koktajl zabavo ali poslovno kosilo. Tu boste uživali v pristni Hrvaški kuhinji in izvrstnih vinih iz različnih hrvaških vinorodnih regij. Vsekakor poskusite katero izmed naših svežih ribjih jedi ter se sprostite ob nepozabnem pogledu na malološinjski zaliv. Poleg à-la-carte restavracije vam Hotel Apoksiomen ponuja tudi možnost, da na sončni terasi (največji v mestu), obkroženi s palmami, uživate v domačih slaščicah. Sprostite se ob skodelici kave in izvrstnem pecivu, medtem ko uživate v mediteranskem okolju in v prelepem pogledu.
 

V neposredni bližini otoka Mali Lošinj boste našli najrazličnejše zanimivosti za turiste vseh vrst in interesov. Obiščite bližnje otoke Susak, Ilovik ali Unije, da bi izvedeli več o regionalni kulturi ter tradiciji. Otoka Krk in Cres nista daleč in ponujata enkratno priložnost za ogled enega najstarejših pisnih spomenikov v hrvaščini – Vinodolskega zakonika. Istrski polotok ponuja raznovrstne možnosti za zanimive izlete. Pojdite na gledališko predstavo in koncerte v Reko ali pa obiščite UNESCO-ve spomenike svetovne kulturne dediščine – Evfrazijevo baziliko v Poreču in cerkev svete Evfemije v Rovinju. Veliko pa vam lahko ponudi tudi sam Lošinj. Raziščite naravno okolje po obširni mreži sprehajalnih stez (več kot 220 km) ali uživajte v sprehodu po katerem izmed številnih dišečih vrtov na otoku.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.