ZUNANJE IN NOTRANJE AVTOPRANJE Z VOSKANJEM, PRANJEM PODVOZJA, PREMAZ ARMATURE, USNJA, GUM IN PLATIŠČ! AC ZVEZDA, LJ

redna cena
25,00
popust
-52%
cena s popustom
11,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>PONUDBA VKLJUČUJE: ročno notranje in zunanje pranje avtomobila z voskanjem, pranje podvozja, kvaliteten premaz armature in usnjenih delov v notranjosti, specialni premaz platišč in gumZunanje čiščenje zajema: predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila.Notranje čiščenje zajema: sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih, ter čiščenje stekel s čistilomkupon je veljaven do 31.10.2017POSKRBITE ZA TAKOJŠNJO REZERVACIJO TERMINA, SAJ GRE ZA ZNIŽANO, VENDAR KVALITETNO AKCIJSKO PONUDBO! VAŠ AVTO PA SE BO SVETIL KOT NOV, TAKO ZNOTRAJ KOT ZUNAJ!
Ker lahko brezhibno čistočo našega jeklenega konjička dosežemo z ročnim ali strojnim pranjem, se postavlja vprašanje, ali sta oba načina enako prizanesljiva do laka? Ker strokovnjaki opozarjajo, da pranje v avtomatskih pralnicah nedvomno pusti sledi, predvsem na temnejših vozilih, vas vabimo v Avtopralnico Zvezda, kjer bodo z ročnim pranjem poskrbeli za brezhibno čistočo tako notranjega kot zunanjega dela vozila.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

UGODNO
Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "ZUNANJE IN NOTRANJE AVTOPRANJE Z VOSKANJEM, PRANJEM PODVOZJA, PREMAZ ARMATURE, USNJA, GUM IN PLATIŠČ! AC ZVEZDA, LJ"
Lokacija
Ljubljana

Masarykova cesta 30
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 6:54

6°C
Ljubljana

danes

4 / 16
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust