Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme Topolšica, Hotel Vesna 3*: 3-dnevni termalni oddih z vključenim polpenzionom in kopanjem za 2 osebi le 139,90 €. Otroci do 5,99. leta bivajo BREZPLAČNO!

Terme Topolšica, Hotel Vesna 3*: 3-dnevni termalni oddih z vključenim polpenzionom in kopanjem za 2 osebi le 139,90 €. Otroci do 5,99. leta bivajo BREZPLAČNO!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zagotovo najboljši termalni oddih: 3 dni razvajanja v bazenih in savnah Term Topolšica (tudi na dan odhoda) in namestitev s polpenzionom v Hotelu Vesna 3* tokrat le 139,90 €, namesto 204 € za 2 osebi! Paket vključuje tudi vstop v...


       
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Vesna za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi,neomejeno kopanje v vseh bazenih hotela Vesna za 2 osebi (tudi na dan odhoda),neomejena uporaba savne v hotelu Vesna za 2 osebi (tudi na dan odhoda),animacija in zabavne prireditve po tedenskem programu,vodena telovadba v telovadnici in bazenu hotela Vesna (od ponedeljka do sobote),1x dnevno vstop v fitness za 2 osebi (med 9. in 14. uro).Brezplačen Wi-Fi internet,brezplačno parkirno mesto.UGODNOST za kupce Mestoidej:1x wellness bon za 10 € za 2 osebi (velja za določene masaže in nege),vsi otroci do 5,99 leta bivajo brezplačno,en otrok do 12. leta biva brezplačno.*Ponudba velja za 2 osebi.Ponudba velja za koriščenje od 3.9. do 27.10.2017.Opis ponudbe
Ob jugovzhodnem vznožju hriba Lom, kjer so nekoč kraljevali visoki topoli, je iz zemlje privrela voda. Čista kakor biser, živa kakor življenje samo. Termalni vrelec je v dolino Toplice vse od 16. stoletja privabljal tiste, ki cenijo moč naravnega. Tam, na robu gozda, danes stoji sodobno zdravilišče, ki razvaja z vsem, kar ponuja narava.
Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, vas pričakaje v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi. Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.
Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča Terme Topolšica. V njem se dnevno vrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. Prostorne in lepo urejene sobe hotela nudijo vse, kar boste potrebovali za prijetno bivanje (televizijo, telefon, kopalnico s prho ali kadjo, stranišče, sušilnik za lase).
V osrčju hotela Vesna se odpira mesto vodnih atrakcij za vso družino. Topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe, masažni bazeni in prave rimske kopeli zagotavljajo, da vam tudi v malce hladnejših dneh ne bo dolgčas. V hotelu je gostom na razpolago notranji pol-olimpijski bazen (temperature približno 29° C) in zimsko-letni bazen, (temperature 33°C - 36°C) s podvodnimi masažami in masažnimi bazeni. Našli boste tudi otroški bazen.
Ob notranjih in zunanjih bazenih vas bodo v hotelu razvajale še finske in infra savne ter turške kopeli, lahko pa si privoščite tudi urice sončenja v solariju. Hotelski restavraciji vselej postrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalašč za kramljanje ob pijači ali okusni sladici. Plačajte le 19,90 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3 dni v Termah Topolšica z vključenim polpenzionom za 2 osebi vas bo stal le 139,90 €, namesto 204 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 19,90 €, preostali znesek 120 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na  03 896 31 00 ali info@t-topolsica.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Topolšica 77, 3326 Topolšica.Ponudba velja za 2 osebi.Ponudba velja za koriščenje od 3.9. do 27.10.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 120 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:Turistična taksa: 1,27 €/ osebo/ dan (otroci od od 6 do do 14 leta -50%).*Otroška doplačila in popusti:vsi otroci do 5,99 leta starosti bivajo BREZPLAČNO,en otrok do 12. leta biva brezplačno,otrok od 6. do 10. leta biva s 50 % popustom,otrok od 10. do 14. leta biva s 30 % popustom.Polni penzion: 12 €/ oseba/ dan.Dnevno kosilo v restavraciji Luna Wellness Zala 8 €/osebo/dan (akcija).Kopalni plašč 2 €/ oseba/ dan.Savna v Wellnessu Zala 10 €/ oseba/ dan.Soba z balkonom 2 €/ oseba/ dan.Soba Standard plus z balkonom 5 €/oseba/dan.Soba Standard lux z balkonom, klimo in kopalnim plaščem 8€/oseba/dan.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Vesna 3*, Terme Topolšica d.d. Kontaktni podatki: 03 896 3100 ali info@t-topolsica.si Lokacija ponudnika: Topolšica 77, 3326 Topolšica


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.