Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL MIRAN - APARTMAJSKE HIŠE, Pirovac, Hrvaška - 284 EUR - 3x nočitev v apartmajskih hišah za do 3 osebe (2 odrasli osebi in 1 otrok do 6. leta), 3x polpenzion za do 3 osebe (2 odrasli osebi in 1 otrok do 6. leta)

HOTEL MIRAN - APARTMAJSKE HIŠE, Pirovac, Hrvaška - 284 EUR - 3x nočitev v apartmajskih hišah za do 3 osebe (2 odrasli osebi in 1 otrok do 6. leta), 3x polpenzion za do 3 osebe (2 odrasli osebi in 1 otrok do 6. leta)

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če iščete idealen oddih v tihi oazi tik ob morje, bodo apartmajiv kompleksu Hotela Miran izpolnili vsavaša pričakovanja. Obiščite Pirovac, slikovito dalmatinsko naselje, ki je le 5km je oddaljeno od Parka Prirode ''Vransko jezero''.


Če ste pristaši ribolova, morate obiskati Vransko jezero, pravtako pa morate obiskati Nacionalna parka Kornate in Krko, ki sta najboljobiskana hrvaška nacionalna parka. Če želite preživeti počitnice na samo enemmestu, se prepustite mediteranskemu zraku in čudovitim pogledom z zaliva Vruljena Jadransko morje in otoček Sustipanac.


Hotel Miran ponuja namestitev tudi v udobnih apartmajskih hiškahoziroma Villah, ki so obdane z oljčnimi nasadi in borovim gozdom.Apartma gostom ponuja namestitev s spalnico z zakonskoposteljo, dnevno sobo, manjšo kuhinjo in kopalnico s tušem in WC-jem.Namestitev v tej Villi/apartmaju vključuje tudi storitev uporabe telefona inSAT TV. Poleg tega, ima Villa tudi izhod na balkon. 


Glede na umaknjeno lokacijo ob jadranski obali, jeobiskovalcem zagotovljen kvaliteten počitek brez stresa. Pa vendar, vsi, kiimajo željo, da bi večerne ure preživeli zunaj hotelskega kompleksa, se lahkoodpravijo do središča mesta, ki je le kilometer oddaljen od hotela. Poletniprogram vključuje nastope klap, folklornih ansamblov in koncerte pevcev zabavneglasbe, medtem ko ribiška noč spreminja mesto v velik oder. Vsi obiskovalciribiške noči, razen v dobri glasbi, iz leta v leto, uživajo v dalmatinskihspecialitetah kot tudi nepozabnemu ognjemetu ob polnoči.


Nedaleč se nahaja tudi bazen z morsko vodo in otroškoigrišče, ki bo najbolj razveselil najmlajše obiskovalce. Na bližnjem teniškemigrišču lahko obiskovalci igrajo tenis, vedno pa so dobrodošli tudi v novoodprtem snack baru na plaži.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.