Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI TUHELJSKE, Tuheljske Toplice, Hrvaška - 88,90 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x celodnevna karta za kopanje v Termah Tuhelj

APARTMAJI TUHELJSKE, Tuheljske Toplice, Hrvaška - 88,90 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x celodnevna karta za kopanje v Termah Tuhelj

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Tuheljske se nahajajo v Tuheljskih Toplicah, le 40 kmod Zagreba. Gostom sta na voljo dva moderno opremljena apartmaja. V bližini senahaja atraktivni vodni park Terme Tuhelj z bogato bazensko in spa ponudbo zavse generacije.


Apartma, ki se nahaja v pritličju vsebuje spalnico s francoskoposteljo (200 x 160 cm), kopalnica z wc-jem, tušem in kadjo ter talnim gretjem,kuhinja s štedilnikom, pečico in hladilnikom z zmrzovalnikom, jedilnica indnevni prostor s trosedom, ki se pretvori v ležišče dimenzij 200x170 cm. Vistem prostoru se nahaja LCD TV 40" s več kot 150 programi. Apartmavključuje tudi teraso 40 m2z žarom in veliko mizo za 12oseb. Apartma je opremljen s centralnim ogrevanjem, klimatsko napravo in sefom.


Apartma, ki se nahaja v prvem nadstropju pa je opremljen še spomivalnim strojem in z balkonom 10 m2  (namesto terase) sklubsko mizico in stoli. Po dogovoru je možna uporaba žara v pritličju.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.