Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Avtomatska profesionalna KRTAČA in RAVNALEC LAS z IONSKO tehnologijo za lesketajoče lase + BREZPLAČNA poštnina

Avtomatska profesionalna KRTAČA in RAVNALEC LAS z IONSKO tehnologijo za lesketajoče lase + BREZPLAČNA poštnina

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ionska krtača in ravnalec las 2v1 z LCD zaslončkom - ionska tehnologija za ravne, gladke in lesketajoče lase!
Bi radi, da so vaši lasje videti bolj gladki, lesketajoči in zdravi? Do lepih las lahko pridete na enostaven način in brez zapravljanja časa in denarja po salonih! S profesionalno avtomatsko krtačo in ravnalcem las 2v1 z ionsko tehnologijo se vaše lasne sanje lahko uresničijo - lasje bodo urejeni kot iz frizerskega salona, vi pa boste za to lahko poskrbeli kar doma.
Napredna ionska tehnologija z generatorjem ionov: vgrajen ionski generator sprošča negativne ione (atome in molekule z negativnim električnim nabojem), ki vzajemno delujejo z molekularnimi delci v vaših laseh. Zaščitijo vaše lase, razcepljene konice in zamotane lase ter lase naredijo bolj obvladljive, svilnate in lesketajoče! 
Hitro segrevanje: krtača/ravnalec las se hitro segreje do nastavljene temperature, tako da vam za optimalne rezultate ravnanja ni treba dolgo čakati na pravo temperaturo, kot je to potrebno pri klasičnih ravnalcih las. Ko je krtača prižgana, bo temperatura prikazana na LCD zaslonu.
Različne temperaturne nastavitve za različne tipe las:150°C – za tanke, krhke ali svetlo barvane lase170°C – za barvane temne lase190°C~210°C – za normalne ali rahlo kodraste lase230°C – za močne, kodraste ali valovite lase
Napajalni kabel – 360°: je dolg in se obrača v vse smeri, tako da se ne zapleta.
TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:Vhodna napetost: 100-240 V Frekvenca: 50-60 Hz Nazivna moč: 30 WNačin segrevanja: PTC segrevanje (pozitivni temperaturni koeficient) Ionski vhod: DC5V Ionska moč: <1WTemperatura delovanja: pribl. 150-230℃ V paketu:
- 1x krtača-ravnalec
- 1x navodila za uporabo
- 1x embalažaDimenzije izdelka: 27 x 7 x 4 cm 
Krtača 2v1 je lahko tudi odlična ideja za darilo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri