Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI JANA, Vabriga, Poreč, Istra, Hrvaška - 109 EUR - 2x nočitev za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

APARTMAJI JANA, Vabriga, Poreč, Istra, Hrvaška - 109 EUR - 2x nočitev za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pridite v Poreč in preživite oddih v prečudoviti Istri, kjer boste imeli možnost doživeti Mediteran kot je bil nekoč.


Nastanitev Apartmaji Jana se nahaja na mirni lokaciji v Vabrigi, mirnem predelu Poreča. Ponuja zunanji bazen s teraso za sončenje in z ležalniki, brezplačno zasebno parkirišče ter brezplačen brezžični internet povsod v nastanitvi.Nastanitvene enote vključujejo TV z ravnim zaslonom in predel s sedežno garnituro, nekatere pa imajo balkon in/ali teraso. Na voljo je kuhinja z jedilnim kotom, s pečico, z aparatom za kavo in grelnikom za vodo, vse enote pa nudijo tudi lastno kopalnico s kadjo.


Okolica je priljubljena za potapljanje in kolesarjenje. Mesto Tar je 1,5 km stran, vodni park Aquapark Istralandia pa je oddaljen 14 km.Trg Marafor, Evfrazijeva bazilika in marina Poreč so 9 km stran, najbližje letališče Pulj pa je oddaljeno 60 km. 


Če boste svoj oddih preživeli v Poreču, boste doživeli mesto zabave, turizma, nočnega življenja, prijetnega sonca in toplega morja. Številni kulturno-zgodovinski spomeniki, ki se nahajajo v samem centru Poreča, dokazujejo da je Poreč že od nekdaj bil središče dogajanja. Obiščite Eufrazijevo baziliko iz 6. stoletja, Neptunov hram in mnoge druge spomenike kulture. Mesto Poreč vam ponuja možnost rekreacije na vodi in kopnem, zabavo v številnih znanih nočnih klubih, barih in restavracijah, ki vsako leto privabijo goste iz celega sveta. Številne plaže so zagotovilo za kakovosten oddih. Kulturna dogajanja se odvijajo čez celo leto: koncerti klasične glasbe, folklorne manifestacije ter številni zabavni večeri.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.