Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL ALKAR, Sinj, Hrvaška - 98 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL ALKAR, Sinj, Hrvaška - 98 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Alkar se nahaja v oazi miru in narave. Zagotovite sinamestitev po vaši meri. V primeru, da želite mir in udobje, potem je HotelAlkar prava izbira za vas. S pomočjo udobnostjo sob in balkona, ki vam ponujapogled vse do Starega Grada (Gospa Sinjska), ki je edini takšen na Hvaškem,boste doživelu pogled v zgodovino in kulturo Hrvaške, in to iz vaše sobe.


Spočijte se od vsakodnevnih obveznosti o petju ptic in zelenju ter seprepustite sanjskem počitku.


Hotel Alkar ponuja 50 standardnih in 4 družinskesobe.


Hotel Alkar se nahaja v čudovitem zaledju Dalmacije, le 38 kmod Splita. Ponuja restavracijo, bar in zunanji bazen.


Standardna dvoposteljnasoba je velika približno 18 m2 in ima zakonsko posteljo ali 2 enojni postelji.Ima zasebno kopalnico s prho in sušilcem za lase. Opremljena je s klimatskonapravo, pisalno mizo, raztegljivo sedežno, televizorjem z ravnim zaslonom intelefonom. Večina sob ima balkon, ki ponuja čudovit razgled na staro mestojedro.


V hotelski restavracijiponujajo izjemno okusne mednarodne in lokalne specialitete. Poleg modernih jediponujajo tudi tradicionalno pripravljene dalmatinske dobrote, kot so sinjskiarambaši, sinjski uštipci in dalmatinsko-sinjski pršut. Slovijo tudi popripravi žabjih krakov, rečnih rakov, cetinske postrvi in sinjski rafioli!


V hotelu Alkar ponujajo kar20 različnih aktivnosti za vse okuse. Poleg klasičnih – kolesarjenje,pohodništvo, jahanje, veslanje, tenis in nogomet – so na voljo tudi bolj adrenalinskišporti, kot so paragliding, soteskanje, cliff jumping in deep water soloing,quad in jeep safari ...

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.