Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LESENA HIŠKA BOHEMIA, Zlatibor, Srbija - 98 EUR - 2x nočitev v leseni hiški De Lux za 2 do 4 osebe, Namestitev v Obudojevici

LESENA HIŠKA BOHEMIA, Zlatibor, Srbija - 98 EUR - 2x nočitev v leseni hiški De Lux za 2 do 4 osebe, Namestitev v Obudojevici

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če ste v iskanju miru, udobja in gostoljubnosti, ste napravem mestu. Vila Bohemia ima luksuzno opremljene apartmaje, ki se nahajajo vNaselju Obudojevica v mirnem delu Zlatiborja, približno 800 metrov od centra. Sodobenobjekt poseduje več apartmajev, ki so različnih velikosti.


Apartmaji Bohemia so sodobni in luksuzni apartmaji s stilom.Nahajajo se na Zlatiborju, enem izmed najlepših mest v Srbiji, ki je tudi enaod najbolj obiskanih turističnih destinacij. Zlatibor je simbol narave, dobrehrane, zimskih radosti in zgodovine. Apartmaji so opremljeni po najsodobnejšihstandardih, oddaljeni so le 800 metrov od centra in jezera, ampak se ne gledena to lepo ujemajo z gorskim ambientom. Zasebno parkirišče je na razpolago vsemgostom kot tudi čudovito dvorišče z vrtno garnituro in žarom. Gostje si lahkotudi sposodijo knjige iz manjše knjigarne vile, za otroke pa so zagotovljeneigrače.


Hiša je v popolnosti narejena iz naravnega lesa s površino 50 m², na dveh nivojih in je namenjena namestitvi za do 4 osebe. Obstaja možnost tudi pomožnega ležišča in otroške posteljice. Na spodnjem nadstropju se nahaja dnevna soba s satelitsko televizijo in WiFi-jem, jedilnica ter popolnoma nameščena kuhinja. Na zgornjem nadstropju je spalnica s francosko posteljo, TV-jem in kopalnica s tušem ter fenom. Lesena hiša ima tudi svojo teraso z vrtno garnituro za sedenje.





Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.