Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Enio & Ena Murter: Počitnice na otoku Murter že od 89 € za 4 osebe. Vključen tudi obisk Ranča Pocahontas!

Apartmaji Enio & Ena Murter: Počitnice na otoku Murter že od 89 € za 4 osebe. Vključen tudi obisk Ranča Pocahontas!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pobegnite v Dalmacijo, na Murter, v čudovite apartmaje! Povabite prijatelje ali družino in bivajte v apartmaju za do 4 osebe. Oddih že od 89 €, namesto 150 € za do 4 osebe, pripada vam tudi brezplačni obisk ranča Pocahontas! Na...


      
Kaj ponudba vključuje?
Namestitev v apartmaju s teraso ali balkonom za do 4 osebe.1x brezplačni obisk Ranča Pocahontas.Posteljnina in brisače.Apartma vključuje klimatsko napravo, zunanji žar, sat tv, pralni stroj in opremljeno kuhinjo (pečica, hladilnik, kuhinjska posoda).Elektrika, voda in plin,brezplačno parkirno mesto,brezplačen Wi-fi internet.Že od 9,75 € na osebo za eno nočitev, v kolikor ponudbo koristijo 4 osebe!Dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki!Proti doplačilu možen tudi apartma za do 6 oseb*Ponudba velja za do 4 osebe.Ponudba  velja za koriščenje od 1.9.2017 do 15.10.2017.Na izbiro 3 ali 6-dnevni oddih za do 4 osebe.3-dnevni oddih za do 4 osebe -41%:2x nočitev za do 4 osebe.Le 89 €, namesto 150 € za do 4 osebe!6-dnevni oddih za do 4 osebe -48%:5x nočitev za do 4 osebe.Le 195 € namesto 375 za do 4 osebe!Opis ponudbe
Apartmaji Enio & Ena vam ponujajo namestitev na otoku Murter v dveh hišah v mestu Murterju in Betini. Apartmaji Enio se nahajajo v centru mesta Murter. Za vse goste apartmajev nudijo brezplačno parkirišče na plaži Slanica. Ponujajo prijetno in družinsko namestitev za sprostitev in uživanje v dalmatinski atmosferi.
Apartmaji ponujajo prijetno okolje za vse starosti, kjer lahko raziskujete mesto in uživate v turističnih storitvah, ki jih nudijo v okolici. Apartmaji so odprti vse leto, so družinsko vodeni, kar vam bo pričaralo domačnost Apartmaji so prostorni in nudijo namestitev za do 4 odrasle osebe. Apartmaji imajo spalnico, dnevno sobo in popolnoma opremljeno kuhinjo z vso kuhinjsko posodo, hladilnikom ter pečico.
Opremljeni so tudi s klimo, pralnim strojem, wi-fijem ter zunanjim žarom, ki ga boste lahko izkoristili za popoldanski piknik. Pred apartmaji je na voljo brezplačno parkirišče.
Otok Murter je največji in kopnem najbližji otok na šibenskem področju, od kopnega ločen z ozkim Murterskim kanalom, preko katerega je v kraju Tisno zgrajen premični most dolžine 12 metrov. Tako za obisk Murterja ni potrebno čakati na trajekt. Murter se nahaja na vratih Kornatskega otočja in je privlačna točka za navtike kot tudi za vse ljubitelje tihih počitnic. Murter je otok z velikim številom peščenih plaž na svojih obalah (Čigrađa, Slanica, Podvrške...) in velikim številom zanimivih destinacij v svoji soseščini (nacionalni parki: Kornati, Paklenica in Krka; parka narave Telaščica in Vransko jezero; mesta: Zadar, Šibenik in Split).
Brezplačen je tudi obisk Ranča Pocahontas, kjer lahko uživate v družbi konj. Nudijo tudi jahanje v morju, tj. plavanje s konji in jahanje v naravi, proti doplačilu in po dogovoru s ponudnikom.
Njihov veseli hlev sestavlja 13 konj in z veseljem vas bomo z vsemi spoznali. Čakajo vas: Felix (arabec), Stella (poni), Pocahontas (hrvaški toplokrvni), Vidra (bosanski planinski konj).
Plačajte le 13 € (3 DNI, 4 osebe) ali 29 € (6 DNI, 4 osebe) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Čudovit oddih na Murterju že od 89 € namesto 150 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na adriatic.sunset.murter@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Petra Zoranića 2, 22243 Murter, Hrvaška.Ponudba velja za do 4 osebe.Ponudba  velja za koriščenje od 1.9.2017 do 15.10.2017.Preostali znesek 76 € (3 DNI, 4 osebe) ali 166 € (6 DNI, 4 osebe) plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Hišni ljubljenčki so dovoljeni - po predhodnem dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa.*Možno doplačilo za apartma za do 6 oseb 5 € oseba/noč (3-dnevni oddih) in 4 € oseba/noč (6-dnevni oddih).Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Apartmaji Enio & Ena Kontaktni podatki: adriatic.sunset.murter@gmail.com Lokacija ponudnika: Petra Zoranića 2, Otok Murter, Hrvaška
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.