Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MARIBOR! JAPONSKA SPROSTITVENA MASAŽA CELEGA TELESA PO IZBIRI (60 min): SHIATSU PREKO OBLAČIL ali KOMBINIRANA MASAŽA SHIATSU S KLASIČNO MASAŽO Z UPORABO RAZLIČNIH OLJ

MARIBOR! JAPONSKA SPROSTITVENA MASAŽA CELEGA TELESA PO IZBIRI (60 min): SHIATSU PREKO OBLAČIL ali KOMBINIRANA MASAŽA SHIATSU S KLASIČNO MASAŽO Z UPORABO RAZLIČNIH OLJ

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Ponudba vsebuje: MASAŽA CELEGA TELESA PO IZBIRI (60 min): SHIATSU PREKO OBLAČIL ali KOMBINIRANA MASAŽA SHIATSU S KLASIČNO MASAŽO Z UPORABO RAZLIČNIH OLJ!
Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 041 717 794 ali preko e-maila edzerin@yahoo.com .Koriščenje termina je kadarkoli, po predhodnem dogovoru.
Kuponi so unovčljivi do 28.10.2017.
Frizerski in maserski salon Liked vam ponuja 60 minutno izkušnjo/masažo shiatsa, ki je prijetna, krepčilna in sprostitvena, neposredno pa učinkovito odpravlja in preprečuje veliko težav. Ponujamo vam tudi možnost, da si lahko namesto te masaže izberete kombinacijo med shiatsu in klasično masažo.

Shiatsu masaža je starodavna zdravilna metoda, ki izvira iz Japonske in združuje tisočletno znanje ter modrost alternativnega zdravljenja. Služi sprostitvi in boljšemu počutju, s pritiski s prsti na akupresurne točke izvajalci z natezanjem udov, gnetenjem, sproščanjem zategnjenih mišic in podpiranjem šibkih področij uravnovešajo telesno energijo. Priporočljiva je pri stresnih čustvenih stanjih, pri sproščanju napetosti in za umirjanje živčnega sistema.
Shiatsu se od klasičnih masaž razlikuje po tem, da na telo, zaradi pritiska in stimuliranja meridianov (energetskih poti v telesu), vpliva veliko golobje in ima posledično dolgotrajnejše učinke na vitalnost in zdravje.
Shiatsu je odlična masaža v boju proti:
stresu,simptomu alergij,astmatičnih simptomih,težavam ob menopavzi,menstrualnim težavam,prebavnih motnjah,težavam v zvezi s prekomerno telesno težo,glavobolih in migreno,tesnobi in depresiji,bolečinah v hrbtu,bolečinah in zmanjšani gibljivosti sklepov,otrdelosti in bolečinam v vratu,pomaga pri izločanju strupenih snovi,pospešuje krvni obtok in obtok limfnih tekočin,povečuje vitalnost, življenjsko moč in energijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.