Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Odličen 1-dnevni izlet v DINOPARK z agencijo MM Turist | 26.08.2017 - odhod iz LJ in CE

Odličen 1-dnevni izlet v DINOPARK z agencijo MM Turist | 26.08.2017 - odhod iz LJ in CE

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se na nepozabno prazgodovinsko doživetje v prvi tematski park na Hrvaškem - Dinopark Funtana! Nahaja se le 25 minut vožnje od slovenske meje, v bližini Poreča. V divjini starega kamnoloma si lahko ogledate dinozavre v naravni velikosti, poleg tega pa park nudi tudi vrsto zabavnih aktivnosti za celo družino.
Program izleta: SLOVENIJA – DINOPARK - SLOVENIJA
Odhod avtobusa iz dogovorjenega mesta. Vožnja proti Hrvaški. V dopoldanskih urah bomo prispeli do Funtane, tematskega parka DINOPARK.
Dinopark Funtana je prvi hrvaški tematski in show park. Nahaja se v osrčju Istre, v bližini Poreča. Del parka se nahaja na starem kamnolomu, v čigar divjini se nahajajo premični dinozavri naravne velikosti. Čudovita narava prispeva k avtentičnem prazgodovinskem vzdušju Dinoparka. Park je obdan z bujnim drevjem, po njem pa se razteza več kot 1,5 kilometrov lesene steze.
Vrata je odprl leta 2009. Poleg dinozavrov vam Dinopark Funtana nudi vrsto zabavnih aktivnosti, v katerih lahko uživa cela družina. V Show Areni, ki ima kar 1000 sedežev, se izvajajo dnevne predstave Variate Cirkus. Znotraj arene se nahajajo tudi restavracije, Dino-kino in otroška igralnica. Zunaj arene se nahajajo različne zanimivosti za tiste najmlajše: mini zabaviščni park, otroški vlak, vrtiljaki, trampolini, dino-strelišče in igrišče. Ena izmed najbolj nepozabnih izkušenj, ki jih lahko doživite v Dinoparku Funtana, je jahanje na dinozavrih in ponijih. Med sezono (od 29.4. do 10.9.) imate priložnost ogleda dnevnih predstav vožnje motorjev po žici na višini od 25 metrov, ki jih izvaja grupa Flaying Devils. V ponudbi so tudi zabava na piratski ladji Tortuga, adrenalinska vožnja na vrtiljaku Dragon Coaster, delavnica izkopavanja kosti dinozavrov Fossil Safari ter Sea Monsters, razstava prazgodovinskih morskih bitij v naravni velikosti. V Fossil Shopu boste našli spominke, ki jih boste nesli domov v spomin na potovanje v prazgodovino.
Da bi bila ta izkušnja res bila nepozabna, so vse predstave in zabavni del programa v Dinoparku brezplačni (oz. vključeni v ceno vstopnice).
Prijetno utrujeni se bomo proti večeru odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.
Izlet bo v organizaciji turistične agencije MM Turist potekal v soboto, 26.08.2017.
Ne čakajte in rezervirajte mesto zase in svojo družino!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.