Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Salon Bili's nails: Manikura in pedikura z lakiranjem že od 19,90 €

Salon Bili's nails: Manikura in pedikura z lakiranjem že od 19,90 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V Salonu Bili's v Kopru vas bo sprejela prijazna lastnica Biljana in pri njej se boste počutili kot doma. Uredila vam bo nohte na rokah in nogah, po želji postregla s kavico, čajčkom ali čim sladkim. Poklic kozmetičarke, ki ga...


          
Kaj ponudba vključuje?
Mini ali Bilis manikura in pedikura z lakiranjem (cca 120 min.).Ureditev nohtov in kožice na rokah in nogah,lakiranje nohtov na rokah in nogah.Ponudba velja za 1 osebo.Ponudba velja za koriščenje do 30.10.2017.*Na izbiro manikura in pedikura z navadnim ali s trajnim (gelish) lakiranjem:Mini manikura in pedikura z navadnim lakiranjem -50%:Ureditev nohtov in kože na rokah,nanos kreme na roke in noge,odstranitev  in čiščenje poroženele kože na nogah,lakiranje nohtov na rokah in nogah z navadnim lakom.Le 19,90 €, namesto 40 €! Bilis manikura in pedikura s trajnim (gelish) lakiranjem -52%:Ureditev nohtov in kože na rokah,nanos čistilnega in hranljivega losiona na noge,piling nog,nanos kreme na roke in noge,lakiranje nohtov na rokah in nogah z trajnim (gelish) lakom,kratka masaža.Le 27 €, namesto 56 €!Opis ponudbe
Roke potrebujejo posebno nego, saj so najbolj izpostavljene, pogosto jih pozabimo zaščititi z ustrezno kremo. Roke zelo veliko povedo o človeku, izdajajo leta in način življenja, na hrbtišču se pojavijo starostne pege, poudarjene žile, gube in suha koža.
V Salonu Bili’s izvajajo klasično manikuro in pedikuro, kjer uredijo vaše nohte in obnohtno kožo, na obnohtno kožo nanesejo hranljivo olje, zmasirajo s kremo, nohte še polakirajo z navadnimi ali trajnimi laki, ali Bilis manikuro in pedikuro, kjer vam poleg prej navedenih stvari nanesejo tudi čistilni in hranljivi oz. vlažilni losion, naredijo piling nog in po lakiranju zaključijo s kratko masažo.
Permanentno lakiranje: tak lak je priporočljiv za osebe, ki veliko delajo z rokami, saj je obstojen do 14 in več dni, odvisno od posameznice, njenega dela in lastnosti nohta. Permanentni lak odstranjujejo s paro, namakanjem ali piljenjem, odvisno od laka in količine ostankov.
Izvajajo tudi podaljševanje nohtov, trenutno samo osebam z estetskimi napakami oziroma ženskam, ki imajo močno pogrizene nohte in jih je treba urediti, da bodo spet lepi in da se oseba odvadi grizenja. Le te podaljšajo z gelom, ki vsebuje majhne steklene delce, kar omogoča večjo trdoto in obstojnost, je brez kislin in ne peče. Nohtom pred tem naredijo mini nego, zaključijo z navadnim lakiranjem ali trajnim lakiranjem za doplačilo in okraševanjem po želji, seveda pa sledi še nanos olja in kreme. Za tretma podaljševanja nohtov si morate vzeti od 2 do 2,5 uri časa.
Material za delo oziroma pilice uporabljajo za naravne nohte izključno za enkratno uporabo in se po vsaki manikiri zavrže. ​ Ker pa se vsaki stranki maksimalno posvetijo, si morate za storitve nege rok in nog vzeti tudi dovolj časa, več kot eno uro.
Plačajte le 4 € (navadno lakiranje) ali 5,40 € (trajno - gelish lakiranje) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Manikura in pedikura z lakiranjem nohtov vas bo stala že od 19,90 €, namesto 40 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 070 863 245.Naročilo termina brez kode potrdila ni možno, pri naročilu je potrebno navesti tudi kodo potrdila.Natisnjeno potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Cesta na Markovec 1b, 6000 Koper.Ponudba velja za 1 osebo.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 30.10.2017, razen v terminu od 10.9. do 24.9.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:15,90 € (navadno lakiranje) ali 21,60 € (trajno - gelish lakiranje).Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Delovni čas od ponedeljka do petka med 9. in 18. uro.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Salon Bili’s nails Kontaktni podatki: 070 863 245 ali bilis.salon@gmail.com Lokacija ponudnika: Cesta na Markovec 1b, 6000 Koper


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.