HOTEL POD ROGLO - DRUŽINSKI PAKET, Zreče, Slovenija - 123 EUR - 2x nočitev za do 3 osebe (2 odrasli osebi in 1 otrok do 12. leta), 2x polpenzion za do 3 osebe (2 odrasli osebi in 1 otrok do 12. leta)

redna cena
187,00
popust
-34%
cena s popustom
123,00
rezerviraj za
25,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Na poti iz Zreč proti Rogli, v objemu pohorskih gozdov, leži Hotel pod Roglo. Zgrajen je bil leta 2002 in je tipičen nastanitveni objekt, saj je opremljen v starinskem pohorskem slogu.


Hotelska hiša ima 12 dvoposteljnih sob, 1 enoposteljno sobo, 4 družinske apartmaje, 2 dvojna apartmaja (2 spalnici, 2 kopalnici) in dva luksuzna apartmaja (vodna postelja, whirlpool). Sobe so prijetno opremljene s tušem ali kadjo, SAT televizijo, sušilcem za lase. 


Hotel pod Roglo se nahaja na odlični lokaciji in s svojo lego omogoča aktivne počitnice, oddih, poslovno srečanje ali sprostitev od napornih dni. V hotelu se nahaja velika restavracija, poznani so po dobri domači hrani, okusne sladice pa pritegnejo tudi še največje gurmane. Ponašajo se s pridelavo domačega Kovaškega piva. V hotelu se nahaja tudi velika večnamenska dvorana, aperitiv bar, seminarske sobe, galerija, otroški kotiček. Obiskovalci Hotela pod Roglo se lahko razvajajo in sproščajo v hotelski savni.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

PRED IZTEKOM
Gorenje pri Zrečah 27, Zreče / Savinjska
PRED IZTEKOM
Gorenje pri Zrečah 27, Zreče / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Boharina 2, Zreče / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL POD ROGLO - DRUŽINSKI PAKET, Zreče, Slovenija - 123 EUR - 2x nočitev za do 3 osebe (2 odrasli osebi in 1 otrok do 12. leta), 2x polpenzion za do 3 osebe (2 odrasli osebi in 1 otrok do 12. leta)"
Lokacija
Zreče

Boharina 2
3214 Zreče
SlovenijaVreme Zreče

ob 16:22

4°C
Zreče

jutri

-2 / 12
Zreče

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust