2 DNEVNI ODDIH V DVOJE V HOTELU KOVAČ SREDI NEOKRNJENE NARAVE/ POLPENZION, NEOMEJEN WELLNES, NAJEM KOLES, MOŽNOST RAFTINGA IN OSTALIH AKTIVNOSTI: AKCIJA 45€ namesto 135€!

2 DNEVNI ODDIH V DVOJE V...

2 DNEVNI ODDIH V DVOJE V HOTELU KOVAČ SREDI NEOKRNJENE NARAVE/ POLPENZION, NEOMEJEN WELLNES, NAJEM KOLES, MOŽNOST RAFTINGA IN OSTALIH AKTIVNOSTI: AKCIJA 45€ namesto 135€!

Rezerviraj za 14,99 €

135,00 €
Cena
56%
Popust
75,01 €
Prihranek
59,99 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


 • Ponudba zajem: 2 DNEVNI ODDIH V DVOJE, 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi ( samopostrežni zajtrk in večerja (menu) v restavraciji Peter Klepec)
 • možnost menu kosila namesto večerje
 • neomejen vstop v svet savn
 • Neomejena uporaba bazena, Neomejena uporaba jacuzzija + 50% popust na ostale športne aktivnosti
 • veljavnost kupona: 29.10.2017
 • KUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČDNEVNI ODDIH!
 • Brezplačna Uporaba tenis igrišča in brezplačna uporaba palic za nordijsko hojo
 • Otroci do 4,99. leta v sobi s starši bivajo brezplačno, otroški obrok 4,50 eur/otroka/obrok, za otroke od 5. do 11,99. leta je potrebno doplačilo 19,00€ za polpenzion/dan
 • Doplačilo za hišne ljubljenčke 6,50 eur/dan
 • Večerja se začne ob 18,00- 20,00, samopostrežni zajtrk pa od 7-10,00 ure; možno je tudi kosilo  8,50 eur/osebi/dan (Bazen in savne obratujejo od 10-20 ure ) in se koristijo lahko vsak dan..
 • Wellnes center se nahaja 30 metrov od hotela in ni povezan s sobami
 • Najboljša pot do nas (iz Ljubljanske smeri) ; Ljubljana-Velike Lašče-Ribnica-Dolenja vas-Gotenica-Kočevska reka(pozor zaviti desno za Borovec)- Osilnica; najboljša pot do nas (iz Primorske smeri) ; avtocesta izhod Unec-Cerknica-Stari trg pri Ložu-Babno polje(meja s Hrvaško)-Prezid-Čabar-Zamost(meja)-Osilnica

Dobrodošli v Hotelu  Kovač v lepi vasici Osilnica v Sloveniji. Ta športni hotel idealen je za vse, ki si želijo oddiha v naravi, s številnimi možnosti aktivnega oddiha, saj vam ponujajo pestro ponudbo različnih aktivnosti v svojem adrenalinskem parku, prosti čas pa lahko preživite tudi ob kolesarjenju, pohodništvu, raftingu na Reki Kolpi, lokostrelstvom in nordijsko hojo. Pobegnite s svojo boljšo polovico ali družino v oazo miru, v kateri boste našli obilo zabave in sproščujočih trenutkov.

Wellness center se nahaja 30 metrov od hotela in ni povezan s sobami. V wellness centru se nahajajo recepcija, garderobni prostori, svet savn (finska,turška,infrardeča,biozeliščna), masažni prostori,bazen (20 metrov dolžine ,ogrevan ter jacuzzi) ter zunanje terase.

V športnem centru imajo pustolovski park, adrenalinski park, 1x teniško  igrišče, teambuilding poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet. Poleg tega v centru nudijo tudi naslednje programe: pohodništvo, gorsko kolesarjenje, športni ribolov, orientacijski teki in olimpijado Petra Klepca. V okolici hotela je veliko sprehajalnih poti ter naravnih in kulturnih  spomenikov primernih za oglede.

Občina Osilnica je pravi mali naravni biser, kjer se je rodila tudi ljudska pripovedka o Petru Klepcu, ki je našel silno moč ko je pomagal dobri vili. S to močjo pa je nato ubranil svojo deželo pred napadi Turkov. Osilnica pa premore tudi mnoge zanimivosti, med njimi je sedem cerkva, ki je vsaka nekaj posebnega. Odkrijte tudi druge posebnosti tega predela domovine. Že veste kaj je bil nekoč poklic vurhmorharja? Pridite in odkrijte. Ljudje v teh krajih so znani tudi po zanimivem narečju, posebnih dobrotah in ljudski umetnosti izdelovanja papirnatih rož.

Osilnica

Lokacija

Sela 5,
1337 Osilnica
Slovenija

Partnerska ponudba - izkoristi.me | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »2 DNEVNI ODDIH V DVOJE V HOTELU KOVAČ SREDI NEOKRNJENE NARAVE/ POLPENZION, NEOMEJEN WELLNES, NAJEM KOLES, MOŽNOST RAFTINGA IN OSTALIH AKTIVNOSTI: AKCIJA 45€ namesto 135€!«