Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PENZION POTOK, Vrata, Fužine, Hrvaška - 92 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polni penzion (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja)

PENZION POTOK, Vrata, Fužine, Hrvaška - 92 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polni penzion (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja)

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Penzion Potok se nahaja v Gorskem kotarju v Vratih,mestecu nedaleč stran od Fužin, le 25 km stran od Reke, največjega hrvaškegapristanišča in tretjega največjega mesta na Hrvaškem. Penzion Potok je leta2012 zgradila družina Petričić: želeli so ustvariti zavetje, kjer bodo svojemesto našli vsi ljubitelji kulinaričnih stvaritev in privrženci zdravegaživljenja, ki jih bo očarala prekrasna pokrajina, ki obdaja penzion.


Njihove štiri dvoposteljne sobe z zakonskimi posteljami bodo zadovoljile potrebe tudi najbolj zahtevnihgostov. Vse sobe imajo stranišča, možnost namestitve pomožnega ležišča, gostompa je po celem objektu na razpolago tudi brezžični internet.Ponujajo vrhunske kulinaričnespecialitete; v čarobnem vzdušju restavracije vas njihove stvaritve zagotovo nebodo pustile ravnodušnih.


Penzion Potok ponuja popolno sprostitev in zdravnačin življenja: s številnimi možnostmi preživljanja prostega časa kot so naprimer planinarjenje, kolesarjenje, pohodi po okolici, rafting, kanu safari bopenzion poskrbel za enkratne aktivne počitnice v prečudoviti naravi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.