Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LAST MINUTE! BREZPLAČEN PREGLED LAS IN LASIŠČA ZA POSEG PRESADITVE LAS z revolucionarno tehniko presajanja FUE, PO VELIKO BOLJ DOSTOPNIH CENAH KOT NEKOČ: 100% USPEŠNOST POSEGA, ZA MOŠKE IN ŽENSKE, HAIRCLINIC SLOVENIA!

LAST MINUTE! BREZPLAČEN PREGLED LAS IN LASIŠČA ZA POSEG PRESADITVE LAS z revolucionarno tehniko presajanja FUE, PO VELIKO BOLJ DOSTOPNIH CENAH KOT NEKOČ: 100% USPEŠNOST POSEGA, ZA MOŠKE IN ŽENSKE, HAIRCLINIC SLOVENIA!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


LASNA KLINIKA - HAIRCLINIC SLOVENIJA!

  • Pišite nam na hairclinic.slovenia@gmail.com in si zagotovite BREZPLAČEN PREGLED IN POSVET na Verovškovi 55, 1000 Ljubljana!
  • KUPON JE BREZPLAČEN, LAHKO SE PRIJAVITE TAKOJ NA BREZPLAČEN PREGLED IN POSVETOVANJE!
  • Zagotavljamo 100% uspešnost. Lahko je opravljeno že z enim samim obiskom
  • Kvalitetno in učinkovito se lahko posvetujete tudi glede zdravljenja izpadanja las, brez napotnice in zamudnega čakanja pri dermatologih
  • KUPON JE VELJAVEN DO 23.12.2017

Včasih je bila možnost presajanja las samo na klinikah v tujini, pregledi pa plačljivi in dragi. Tudi cene presajanj las so bile 2-3x višje kot sedaj.

Sedaj vam ponujamo najboljšo možno rešitev v SLOVENIJI, kjer že nekaj let deluje priznan kirurg Dr. TSOUNIS FOTIS s svojo izkušeno ekipo in z več kot 24 letnimi izkušnjami na tem področju.

Dr. Fotis se ukvarja izključno samo s kirurgijo presajanja las in je tako operiral tudi številne svetovno znane igralce, glasbenike, športnike in druge javne osebnosti.

Visoko kakovostni kirurg z dolgoletno prakso pri presajanju las, dr. TSOUNIS FOTIS, vam bo povrnil samozaupanje in kirurško dodelal vse tegobe, ki so posledica izgube las.

Ekipno delo zdravnika kirurga in kirurškega tehnika v 6 razlicnih državah tega sveta, so dokaz izjemno strokovno opravljenih posegov.

Vse njegove reference so enormno število opravljenih operaciji in s tem vedno vecje število na novo odprtih klinik.

Klinika se nahaja na Verovškovi cesti 55, 1000 Ljubljana in pa v Šentjurju, Cesta Leona Dobrotinška 22b.

Našim klientom so zagotovljeni visoka kakovost in dosledni rezultati, kot je prikazano na video posnetku in v foto galeriji.

Ker isti zdravnik in isti kirurški tehniki izvajajo vse transplantacije las v naših medicinskih centrih po celi Evropi, so našim pacientom zagotovljeni visoka kakovost storitev in dosledni rezultati, kot je prikazano na video posnetku in v foto galeriji.

V naših medicinskih centrih nudimo pacientom kakovostno in osebno pozornost tudi že z enim samim obiskom.

S svojo inovativno spletno stranjo lahko ponudimo tudi online svetovanja za tiste paciente, ki so bodisi prezaposleni bodisi živijo zunaj področja naše svetovalne pisarne. To online svetovanje bo omogočilo pacientom, da dobijo primeren tretma že z enim obiskom v naši kliniki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.