Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Jelenov greben: Poletna sprostitev v Olimju v nastanitvi 'Pod grebenom' 3* le 99 € za 2 osebi. Vključen polpenzion in obisk Odiseja Planetarija!

Jelenov greben: Poletna sprostitev v Olimju v nastanitvi 'Pod grebenom' 3* le 99 € za 2 osebi. Vključen polpenzion in obisk Odiseja Planetarija!

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prikupna vasica Olimje je pravi kraj za idilični oddih. Jelenov greben vas vabi v penzion 'Pod grebenom' 3*, ki se nahaja nasproti znamenitega samostana. Prenočili boste v ljubki sobici v penzionu ''Pod grebenom'' 3* za 2 osebi....


           
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v dvoposteljni sobi v prenovljenem penzionu ’Pod grebenom’ 3* v Olimju, ki se nahaja nasproti znamenitega samostana,1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi v gostišču Jelenov greben,1x večerja v gostišču Jelenov greben za 2 osebi,1x obisk najnovejše pridobitve na Jelenovem grebenu: ODISEJA PLANETARIJ,darilo zanjo in zanj (v sobi),hranjenje jelenov in muflonov,obisk trgovine "Pri mami" in pokušina domačih izdelkov,sprehod po vasi Olimje:3. najstarejša lekarna v EU, samostan, čokoladnica, golf igrišče, pivovarna Haler, dežela pravljic.Ugodnosti za goste Mestoidej:10 % popust na karte v bazenskem kompleksu Terme Olimia.Ponudba velja za 2 osebi.Ponudba velja za koriščenje do 31.8.2017.Opis ponudbe
Zbudite se v čudovito jutro v Olimju,  kjer so jutra drugačna... Ta čudovit kraj se nahaja le korak od golf igrišča v Podčetrtku.
Le nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom stoji JELENOV GREBEN. Družina Ježovnik s spremnim osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije. - See more at: http://www.jelenov-greben.si/gostisce-jelenov-greben#sthash.yn92VCDn.dpufLe nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom stoji JELENOV GREBEN. Družina Ježovnik s spremnim osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije. - See more at: http://www.jelenov-greben.si/gostisce-jelenov-greben#sthash.yn92VCDn.dpufDomačija Jelenov greben se nahaja nad olimskim samostanom. Domačijo vodi družina Ježovnik s spremnim osebjem. Domačnost in prijaznost, ki se doživi na Jelenovm grebenum težko najdete drugje.
Na domačiji Jelenov greben je od lani tudi nova namestitev, ki vam jo ponujamo v Mestoidej ponudbi.Penzion ’’Pod grebenom’’ je bil prenovljen v avgustu 2016 in se nahaja nasproti Olimskega samostana z znamenito tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, kar namestitvi zagotovo doda poseben čar. Penzion ’’Pod grebenom’’ se nahaja 400 m od znamenitega Jelenovega grebena.
ODISEJA PLANETARIJI - potovanje v prostoru in času. V sferičnem kinu je slika razpeta kot nebo nad vami. Kupolna oblika daje akustiki v prostoru poseben značaj. Lahko potujete na Luno in nazaj, med zvezde in skozi meglice od velikega poka do supernov. 
PLANETARIJ NA JELENOVEM GREBENUJe najmodernejši digitalni planetarij v objemu narave in najsodobnejši planetarij v Sloveniji s kupolo premera 8 m, postavljen v na Jelenovem grebenu v Olimju pri Podčetrtku. V planetariju na Jelenovem grebenu si lahko ogledate filmske projekcije na temo vesolje, razpete na celotno kupolo planetarija. Za lažje razumevanje in dopolnitev so filmske projekcije pospremljene s kratkim uvodnikom, ki se navezuje na vsebino filma. Program planetarija je primeren za obiskovalce vseh starosti, od 4. leta dalje. Odpiralni čas Planetarija je od ponedeljka do petka od 15:00 do 21:00 in v soboto in nedeljo od 10:00 do 21:00.
Video s predstavitvijo najdete TUKAJ.
Na Jelenovem grebenu se prepustite tudi gurmanskemu razvajanju v njihovi rustikalno opremljeni restavraciji (večerja je vključena v ceno paketa). Z gotovostjo lahko trdimo, da boste z večerjo zadovoljni, saj so med njihovimi številnimi dejavnostmi močno znani tudi po odlični kulinariki. Zjutraj vas bo pričakal bogat samopostrežni zajtrk.Gostje Mestoidej imate na voljo tudi 10% popust na kopalne karte Term Olimia.
Pridružite se pri hranjenju jelenov in muflonov, v trgovini "Pri mami" uživajte v pokušini domačih izdelkov in se sprehodite po po vasici Olimje, kjer najdete tretjo najstarejšo lekarno v EU, samostan, čokoladnico, golf igrišče, pivovarno Haler in deželo pravljic.
Na Jelenovem grebenu lahko obiščete tudi Wellness Lara, kjer je gostom na voljo infra in finska savna, s počivališčem in dvema jacuzzijema. Jacuzzija sta zastekljena in ob prijetni toploti kamina, je izkušnja še toliko bolj prijetna. Pestro ponudbo neg in masaž pa vam bodo nudili v Lepotno masažnem studiu Rebeka.
Terme Olimia, ki so od Jelenovega grebena oddaljene le 3 minute vožnje (1,5 km) pa nudijo celovito wellness ponudbo, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, vse na enem mestu.
Mestoidej kupci o ponudniku: "O koriščeni ponudbi lahko rečem samo super oddih, čudoviti ljudje, okolica, ponudba in cena”-Berta K., 13.11.2015
Plačajte le 10 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2-dnevni oddih pod Jelenovim grebenom za 2 osebi, vas bo stal že od 99 €, namesto 143 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 10 €, preostali znesek 89 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 03 5829 046 ali jelenov.greben@siol.net.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Olimje 90, 3254 Podčetrtek.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.8.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni, po predhodnem dogovoru s ponudnikom.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 89 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:Turistična taksa. *Otroška doplačila in popusti:Otrok do 7. leta na ležišču s starši: brezplačno, do 10. leta: -50%, do 12. leta: -30%.Odpiralni čas Odiseja Planetarija: od ponedeljka do petka od 15:00 do 21:00 sobota in nedelja od 10:00 do 21:00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Jelenov greben Kontaktni podatki: 03 5829 046, jelenov.greben@siol.net Lokacija ponudnika: Olimje 90, 3254 Podčetrtek
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.