Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BOR, Preddvor, Slovenija - 114 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 50% popust na uporabo VIP finske savne (obvezna rezervacija ob prihodu)

HOTEL BOR, Preddvor, Slovenija - 114 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 50% popust na uporabo VIP finske savne (obvezna rezervacija ob prihodu)

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


S svojo edinstveno lego neposredno ob čudovitem jezeru vam Hotel Bor nudi nepozabno bivanje in doživetje. Našli boste vse, kar potrebujete in si želite za kakovosten sproščujoč oddih: prijetno vzdušje, odlično domačo kulinariko, edinstveno naravo z jezerom, gozdove, travnike in gore v neposredni bližini ter prijazno hotelsko osebje, ki bo poskrbelo za vaše prijetno počutje.


Hotel Bor je prijeten manjši hotel na idealni energetsko pretočni lokaciji, ki smo jo poimenovali Energetski Park Preddvor. Nahaja se neposredno ob jezeru Črnava v mogočnem zavetju očaka Storžiča, skrivnostne Zaplate in Kališča, ki označuje prostor za kalitev plemenitih idej. Hotel ima 31 sob, ki so opremljene s telefonom, kabelsko televizijo in WC-jem. 10 sob ima čudovit pogled na jezero Črnava, 11 sob ima pogled na očak Storžič, iz 10 sob pa lahko opazujete grad Hrib.


Restavracija Bor vam nudi zdravo, lahko in okusno domačo hrano, še posebej pa slovi po čarobnih, doma pripravljenih hišnih sladicah. Svoje brbončice lahko razvajate tudi na terasi Hotela Bor s čudovitim pogledom na jezero. Na terasi se lahko spomladi predajate prvim sončnim žarkom, v času poletne vročine pa se v prijetni senci ob sproščujočem pogledu na vodno gladino osvežite s hladnimi pijačami.


Na lokaciji Energetskega Parka Preddvor boste zadovoljni tudi vsi tisti, ki ste športno aktivni. Nordijska hoja, pohodništvo, veslanje, ribolov, smučanje, badminton, drsanje, kolesarjenje, odbojka na mivki in tek so vse tiste športne aktivnosti, ki vam jih omogočamo v hotelu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.