Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL PLITVIČKA JEZERA, Ličko Petrovo Selo, Plitviška jezera, Hrvaška - 58,50 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL PLITVIČKA JEZERA, Ličko Petrovo Selo, Plitviška jezera, Hrvaška - 58,50 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Plitviška jezera so eden najlepših nacionalnih parkov v Evropi.Jezera in jame, gozdovi in livade, potoki, reke in slapovi Plitviških jezerkakor tudi bogat raznolik rastlinski in živalski svet, s svojo lepoto navdušujein privlači obiskovalce iz celega sveta. Čarovnija kristalno jasnihmodro-zelenih jezer traja skozi celo leto.


Pravijo, da prav vsak letničas ima svoje čare in posebnost. Da je to res, nam kažejo Plitviška jezera, ki zvsakim menjanjem barve, vsakim novim bujenjem, obdana z ledom ali pa v sencikrošnje dreves, dajejo poseben, neponovljiv in izjemen vtis.


Plitviška jezera sokonstantna, ampak tudi vedno drugačna, tako da Vas bodo nedvomno presenetila znekim novim doživetjem ali novim spoznanjem.


Hotel Plitviška jezera sooddaljena 9 km od vhoda v nacionalni park Plitvice, približno 10 km od meje sBiH (Bihać – 5 minut vožnje), to je od nacionalnega parka Una, kjer je vbližini kmetija jelenov in paintball.


Hotel ima parkirišče in brezžični internet. Sestavljen je od 27 sob od 27 m2 i 8 sob od 36 m2. Vse postelje se lahko združijo in ločijo. Hotel ima centralno gretje na peleta, poleti pa je vodno hlajenje s pomo.čjo radiatorjev. V restavraciji je peč na drva.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.