Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

EXCLUSIVE VILLA MANJEŽ, Beograd, Srbija - 117 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, Zgodnja prijava in pozna odjava

EXCLUSIVE VILLA MANJEŽ, Beograd, Srbija - 117 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, Zgodnja prijava in pozna odjava

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Manjež Exclusive Villa je prefinjena kombinacija tradicije in sodobnosti. Nahaja se v srcu Beograda, znana pa je po svoji pristni, razkošni namestitvi, prijaznem osebju in strokovnem pristopu do gostov pa tudi po svoji vsestranskosti, saj bo vsak gost gotovo lahko našel nekaj zase. Villa je primerna za mlade in urbane turiste, ki iščejo kakovostno, obenem pa ugodno nastanitev v neposredni bližini centra mesta!


Tik ob razkošnem zelenem parku Manjež se nahaja luksuzna vila z istim imenom. V neposredni bližini centra in vseh kulturnih znamenitosti ter ustanov nudi Villa Manjež kakovosten oddih in aktivno ter nepozabno zabavo na območju glavne mestne ulice. V bližini se ravno tako nahajata tudi mednarodna avtobusna in železniška postaja, kar je vsekakor prednost pri raziskovanju tega živahnega mesta.  


Vse sobe in suite so popolnoma opremljene; v njih boste tako našli telefon, LDC TV, DVD predvajalnik in mini bar, na voljo pa vam je tudi pristop do brezžičnega interneta. Notranjost spalnic in kopalnic je previdno izbrana in opremljena le z najbolj kakovostnimi materiali. Nekatere suite nudijo pogled na odlično negovan park, zaradi česar so še posebej očarljive. Mešanica prijaznega osebja, ki vam bo z veseljem odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vrhunske namestitve bo poskrbela za prijetno in udobno bivanje, ki bo navdušilo tudi najzahtevnejše goste.


Iz ponudbe še posebej priporočamo eno najstarejših restavracij v Beogradu, znano "kafano" Manjež, kultno mesto beograjskih boemov, nekoč in sedaj. V prijetnem vzdušju lahko uživate v najboljših specialitetah internacionalne kuhinje, kakor tudi starih srbskih jedeh, zvečer pa je, ob kvalitetnem izboru vin in diskretni glasbi v živo, zagotovljena nepozabna zabava. Letni vrt s pogledom na park Manjež bo samo polepšal izbrane trenutke preživete z družino, prijatelji ali poslovnimi partnerji.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.