Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL, Rogaška Slatina, Slovenija - 140 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu

ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL, Rogaška Slatina, Slovenija - 140 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Luksuzna namestitev, lokalna kulinarika, sprostitev in razvajanje. Glasbenopoletje v zdraviliškem parku. Neokrnjena narava in mir. Aktivnosti v naravi,sprehodi in kolesarjenje. To so Atlantidine počitnice v Rogaški Slatini.


Počitnice v novemAtlantida Boutique hotelu 5* so odlična počitniška destinacija za tiste, ki vasnavdušujejo lepote narave, vstran od mestnega vrveža, v srcu narave RogaškeSlatine. In za tiste, ki vas navdušuje odlična hotelska arhitektura z najvišjimnivojem prestiža in s popolno zasebnostjo. 


Tukaj lahko zaplavate vbazenu in se sprostite še v jacuziju s čudovitim razgledom na okolico zgozdovi, se prepustite spretnim rokam naših maserjev, se predate kulinaričnimužitkom. V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, v teku, pohodništvu,kolesarjenju ali pa zgolj v sprehajanju z ljubljeno osebo. In tako spoznatelepote in bogato tradicijo kraja Rogaška Slatina, ki je poznan po mineralnivodi Donat Mg, z magnezijem najbogatejši naravni mineralni vodi na svetu.


Prijetni poletni večeriob zvokih glasbe so že od nekdaj svojevrstno doživetje. Še posebej, če ga doživite v čudovitem inslikovitem ambientu, kot je zdraviliški park Rogaške Slatine. Letošnji Aninfestival v Rogaški Slatini bo od julija do septembra postregel s 41 glasbenimidogodki. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.