Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ROMANTIČNO RAZVAJANJE V BOUTIQUE HOTELU VILA AINA, Laško, Slovenija - 196 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 2x bogat zajtrk za 2 osebi

ROMANTIČNO RAZVAJANJE V BOUTIQUE HOTELU VILA AINA, Laško, Slovenija - 196 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 2x bogat zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vila Aina je počitniška hiša, ki se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse, družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Vila je od mesta Celje oddaljena 9 km, od Laškega 1,2 km, leži pa tudi v neposredni bližini Thermane Laško.


V tem posebnem paketu vas bodo v Vili Aini razvajali tudi z obiskom wellnessa, ki vključuje infradrečo savno za dve osebi z barvno terapijo, whirlpool, prho, udobne počivalnike, CTV, ter napitke za zdravje in moč. Intimno razkošje z malimi presenečenji bo navdušilo pare, ki cenijo lepoto posebnih trenutkov v dvoje.


Gostom so poleg udobja in sprostitve na voljo nadzorovan parkirni prostor, osebno dvigalo, otroška igrala, kotiček za branje in počitek.


V neposredni bližini  (na kmetiji Vesenjak)si lahko na obnovljenem kozolcu ogledate  muzej starega kmečkega orodja zbogato zbirko več kot 100 let starih pripomočkov za delo na kmetiji. 


Hotel leži obkolesarski poti, ki poteka skozi Laško, Doblatino, Jurklošter, Rimske Toplicein nazaj v Laško. Možna je tudi izposoja koles.


Cenite trenutke v dvoje, prepustite se sprostitvi in razvajajte svoje čute!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.