Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Odličen POLETNI IZLET v GARDALAND (DNEVNO/NOČNI) z agencijo goHolidays

Odličen POLETNI IZLET v GARDALAND (DNEVNO/NOČNI) z agencijo goHolidays

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, X-raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! Posebej je treba poudariti, da je lanska novost nova atrakcija Oblivion – Black hole. Investicija je bila vredna več kot 10 mio dolarjev.
V lanskem letu so odprli še Kung Fu Panda Academy, ki popestri obisk parka najmlajšim obiskovalcem. Več lahko izveste na tej povezavi. Letos pa park predstavlja novo atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd.
PROGRAM
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja. V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoe mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR ... Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami! Odhod iz Gardalanda okrog 23.30 in v primeru Belih noči in Rojstnega dneva okrog 00.30 ali 01.00.
Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!


TABELA ODHODOV:


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.