Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

7-dnevni morski ODDIH za 2 osebi v Hotelu Bebić*** | Termini v GLAVNI SEZONI + vse do 30.9.2017!

7-dnevni morski ODDIH za 2 osebi v Hotelu Bebić*** | Termini v GLAVNI SEZONI + vse do 30.9.2017!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prijeten poletni oddih na samem jugu Dalmacije, med Splitom in Dubrovnikom! Termini so na voljo čez CELOTNO POLETNO SEZONO pa vse do 30.9.2017!
Preživite poletne počitnice v majhnem očarljivem mestecu Ploče, ki leži v dolini reke Neretve. V okolici lahko obiščete Baćinska jezera, izliv reke Neretve v morje in številne gore.
Hotel Bebić se nahaja v športnem pristanišču v središču mesta Ploče. Ima svojo restavracijo, bar s teraso s pogledom na morje, nočni klub, fitnes, savno in lepotni salon. Vse sobe so klimatizirane in vključujejo brezplačen brezžični internet ter balkon s pogledom na obalo. Sobe imajo mizo, telefon, omaro, lastno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom in s sušilcem za lase ter balkon s pogledom na morje. V hotelski restavraciji postrežejo z lokalno in mednarodno kulinariko. Na voljo so klimatizirana konferenčna dvorana s projektorjem, storitev pranja perila in menjalnica. Hotelsko osebje pa vam pomaga pri najemu avtomobila. V hotelu lahko organizirajo izlete v kulturno-zgodovinska središča, kot sta 100 km oddaljena Split in Dubrovnik, 70 km oddaljen Mostar in svetovno znan romarski kraj Medžugorje, 40 km stran. Baćinska jezera in kanali delte reke Neretve so odličen kraj za sprostitev, avanture, lov in ribolov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.