HOTEL HABAKUK, Maribor, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

redna cena
380,00
popust
-53%
cena s popustom
179,00
rezerviraj za
35,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Habakuk – beseda, ki je postala sinonim za uglajeno razkošje in razvajanje brez primere. Ekskluzivni hotel s štirimi zvezdicami se nahaja v prelepem naravnem okolju na obronkih gozdov Pohorja in svojim gostom nudi vrhunsko opremljene sobe, wellness in spa center, kongresni center, restavracije in bare ter veliko možnosti za rekreacijo - pohodništvo, smučanje, golf.


Glavna točka hotela vseskozi ostaja odkritje hipotermomineralne zdravilne vode, ki je hotel transformirala v oazo termalnega razvajanja, kjer se telo ob vroči vodi (30-36°C) sprosti in zopet zažari v polnem sijaju. Takšen božanski oddih Habakukovo vestno osebje le še nadgradi z odličnimi tretmaji, majhnimi pozornostmi in zasebni obravnavi slehernega gosta.


Po napornem, a izpolnjujočem dnevu raziskovanja štajerskih lepot, vas v hotelu čaka priznana A’la carte restavracija in udobne Standard sobe, kjer je popolna sprostitev zagotovljena.


Čarobno vzdušje in Habakukova posebna zgodba razkošnega termalnega in kulinaričnega razvajanja – nepozabno!

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NE ZAMUDITE!
Hočko Pohorje 128, Pohorje / Štajerska
NE ZAMUDITE!
Hočko Pohorje 128, Pohorje / Štajerska
ŠE NEKAJ DNI
Hočko Pohorje 128, Pohorje / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Obala 45, Portorož / Obala in Kras


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL HABAKUK, Maribor, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi"
Lokacija
Maribor

Pohorska ulica 59
2000 Maribor
SlovenijaVreme Maribor

ob 7:03

6°C
Maribor

danes

9 / 16
Maribor

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust