Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL JADRAN ZVONČAC, Split, Hrvaška - 169 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL JADRAN ZVONČAC, Split, Hrvaška - 169 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Jadran Zvončac se nahaja na Zvončacu, elitnem delu Splita, 10 minut hoje od Dioklecijanove palače. Objekt vključuje športno dvorano, zunanji bazen, restavracijo, brezplačni brezžični dostop do interneta in klimatizirane namestitvene enote s TV-jem. Gostje se lahko sprostijo v baru ob bazenu ali se sprehodijo po bližnjem parku Sustipan.


Gozd v parku Marjan je oddaljen samo 300 metrov, sprehajališče, ki vodi do starega mestnega jedra, pa je samo nekaj korakov stran. Splitska avtobusna in železniška postaja ter trajektno pristanišče, iz katerega potekajo pogoste linije ladij do številnih dalmatinskih otokov, so samo kilometer stran od hotela. Mednarodno letališče Split je od hotela Jadran Zvončac oddaljeno 25 km.


Drugo največje mesto po velikosti v Republiki Hrvaški in največje hrvaško mesto na vzhodni obali Jadranskega morja se nahaja med rekama Žrnovnice na vzhodu in Jadra na zahodu. Split ponuja senco z  gozdom Marjan na zahodnem delu polotoka in 15 kilometrov dolgo promenado ob morju ter spremljavo dalmatinske pesmi na kamnitih ulicah starega mesta. Nahaja se na enem najbolj sončnih predelov osrednjega Sredozemlja in je poznan po svojem izjemnem podnebju z 2700 urami sonca letno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.