Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LE BLEU HOTEL & RESORT 5* - ALL INCLUSIVE, Kusadasi, Turčija - 326 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x all inclusive (zajtrk, kosilo in večerja) za 2 osebi

LE BLEU HOTEL & RESORT 5* - ALL INCLUSIVE, Kusadasi, Turčija - 326 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x all inclusive (zajtrk, kosilo in večerja) za 2 osebi

23%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Turčija, dežela sanjskega oddiha, kjer vas bodo očarale plaže, turistična ponudba, predvsem pa kulturne atrakcije, na čelu s tržnicami, kjer je barantanje tako rekoč obvezno! 


Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi vas pričakuje v Kusadasiju, le 2 minuti stran od čudovite zasebne plaže. Hotelski kompleks sestoji iz hotela, velikih zunanjih bazenov, ogrevanega bazena, teniškega igrišča in wellnessa, vključno s savno ter turško kopeljo. Elegantno opremljene sobe vključujejo klimatsko napravo, satelitsko LCD-televizijo ter mini hladilnik, založen s steklenkami vode.


Obedujte lahko tako v restavracijah z jedmi po naročilu ali pa v samopostrežni restavraciji. V restavraciji Ristorente Le Blue strežejo jedi italijanske kulinarike, jedi iz morskih sadežev vam bodo postregli v restavraciji Lipari Fish. V obeh restavracijah veljajo posebna pravila glede oblačenja.
Na voljo so pozen zajtrk, lahki prigrizki, čaj s pecivom in piškoti, naročite si lahko tudi sladoled ali nočno juho. V hotelskih barih, vključno z barom ob bazenu, barom za sprostitev, barom v preddverju in barom v restavraciji, si lahko čez ves dan privoščite osvežujoče pijače. 


Na ležalnikih ob morju se lahko sprostite in sončite, otroci pa lahko ta čas uživajo v vodnem parku s tobogani. V spa so na voljo tudi različne masaže.


Številne restavracije, trgovine in priljubljeni nočni klubi se nahajajo v 3 km oddaljenem središču mesta Kusadasi. 


Gostom hotela nudijo tudi storitev taxi prevozov.


 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.