Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Gradovi južne Češke in Unescova mesta: 2-dnevni organiziran izlet na Češko le 66,20 €

Gradovi južne Češke in Unescova mesta: 2-dnevni organiziran izlet na Češko le 66,20 €

45%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite vikend v slikoviti deželi v naši bližini, katerih lepote v naši domovini še niso tako znane. Okusite pravo češko pivo, nedotaknjeno dolino reke Vltave, pisane uličke starodavnih mestec in se čudite elegantno urejenim...


    
Kaj ponudba vključuje?
2-dnevni organizirani izlet v Unescova mesta in gradove južne Češke:prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu (iz LJ, MB ali CE),1x nočitev v dvoposteljni sobi v hotelu 3*/4*.ogled mest Česky Krumlov(Unesco), Telč (Unesco) in Česke Budejovice,cestne pristojbine in parkirnine,zunanji ogledi po programu,slovensko turistično spremljanje/vodenje v celotnem času trajanja izleta,osnovno nezgodno zavarovanje, organizacija in DDV.Odhodi iz Ljubljane, Celja in Maribora.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 29.10.2017.Termina izleta:od 23.9. do 24.9.2017,od 28.10. do 29.10.2017.Opis ponudbe
Preživite vikend v slikoviti deželi v naši bližini, katerih lepote v naši domovini še niso tako znane. Okusite pravo češko pivo, nedotaknjeno dolino reke Vltave, pisane uličke starodavnih mestec in se čudite elegantno urejenim gradovom nekdaj evropsko pomembnih rodbin. Nočitev v skoraj novem in luksuznem hotelu 4* v centru južno češke prestolnice.
Prvi dan Odhod avtobusa iz parkirišča Dolgi most na obračališču javnega mestnega prevoza v Ljubljani ob 4.00. Vstop potnikov v Celju in Mariboru ter nadaljevanje vožnje mimo Šentilja, Linza, do meje s Češko republiko, kamor bomo prispeli dopoldne. Najprej se bomo podali v ozko in slikovito dolino zgornjega toka reke Vltave. Mimo pomembnega gradu Rožmberk, kjer se bomo ustavili za spominsko fotografijo, se bomo odpravili proti morda najlepše ohranjenemu srednjeveškemu mestu na Češkem Krumlovu. Zraslo je na okljuku reke Vltave in v stari del mesta lahko vstopite samo po enem izmed mostov. Sprehodili se bomo po ozkih ulicah med palačami s pisanimi fasadami. Mesto navdušuje z odlično kulinarično ponudbo, številnimi muzeji in panoramskimi razgledi. Nad njim se dviga drugi največji grad na Češkem, na katerem so nekoč gospodovali grofje Rožmberški in njihovi nasledniki Schwarzenbergi. Čas za samostojne sprehode ali kosilo. Pot bomo nadaljevali proti deželni prestolnici Češkim Budejovicam. Popoldne se bomo odpravili proti pivovarni Budvar, ki velja za eno izmed dveh svetovno znanih na Češkem (DOPLAČILO). Spoznali bomo nekatere skrivnosti proizvodnje piva in njihov izdelek tudi preizkusili. Namestitev v hotelu. Zvečer se bomo sprehodili po starem delu in na trgu Otokarja II videli pravljično fasado renesančne mestne hiše, čudovito baročno Samsonovo fontano in ostanek mestne trdnjave Črni stolp. Zvečer se lahko z nami odpravite na pravo češko večerjo z vrčkom piva v eni izmed mestnih pivnic.
Drugi dan Po zajtrku se bomo odpravili proti mestecu Hluboka, kjer stoji najbolj romantični grad na Češkem. Navdušila vas bo že pravljična zunanjost in eleganten vrt in park pred gradom. Med sprehodom po bogato opremljeni notranjosti boste za kakšno uro podoživeli življenje v obdobju grofov, princes in spletičen. Prava paša za oči je slavnostna dvorana in jutranji salon (doplačilo). Pot bomo nadaljevali do še enega starodavnega mesteca Telča. Mesto je znano predvsem po odlično ohranjenem srednjeveškem glavnem trgu, ki je obdan z ribniki. Navdušijo števline lepo ohranjene renesančne palače s pisanimi fasadami. Zanimiva je bogata mestna zgodovina. Trg s fontanami, slikovit dvorec in stražni stolpi ponujajo številne možnosti za čudovite spominske fotografije. Bogata gostinska ponudba pa bo nudila možnost za poslednji vrček piva ali kakšno češko specialiteto.
Počasi bomo zapustili Južno Češko in se mimo Dunaja in Gradca vrnili proti Sloveniji.
Za Vaš PRVI NAKUP, Vam podarimo Mestoidej - KUPNINO. Kliknite KUPI in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2-dnevni izlet v Unescova mesta in gradove južne Češke, za 1 osebo, vas bo stal le 66,20 €, namesto 119 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, znesek 66,20 € plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Švica in Milano: 2-dnevni izlet že od 89 €
Opombe
Pred nakupom priporočamo, da preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 17 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 29.10.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Znesek  66,20 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji.Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.Vstopno mesto in čas odhoda: Ljubljana (Dolgi most) ob 4.00, Celje (parkirišče pred dvorano Zlatorog) ob 5.00 ali Maribor (avtobusna postaja) ob 5.45.Odhod iz posameznega vstopnega mesta se izvede pri najmanj 25 prijavljenih potnikih za isti termin. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.Ob prijavi priporočajo tudi sklenitev zdravstvenega zavarovanja v tujini z asistenco CORIS.Možna doplačila: zagotovitev enoposteljne sobe 25 €/osebo,vstopnina in lokalno vodenje s prevodom in pokušino v pivovarni Budvar 10 EUR,tradicionalna češka večerja v pivnici (3 hodi+vrček piva) 17 EUR,vstopnina, lokalno vodenje in prevod v slovenski jezik v gradu Hluboka 17 EUR.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.O ponudniku:
Ponudnik: Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.