Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Golte 4*: Wellness oddih v uglednem alpskem hotelu le 99 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

Hotel Golte 4*: Wellness oddih v uglednem alpskem hotelu le 99 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Najboljši gorski wellness Hotel Golte 4* nudi odlično ponudbo oddiha za 2 osebi z vključenim polpenzionom za le 99 €, namesto 154 €. Vključen enkratni vstop v wellness s prenovljeno počivalnico, 1x vstop v Alpski vrt, igra mini...


                   
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v standardni dvoposteljni sobi s pogledom na gozd,1x polpenzion (samopostrežni zajtrk ter odlična večerja) za 2 osebi,1x vstop v ’’wellness nad oblaki’’ s savnami, masažnim bazenom ter prenovljeno počivalnico z udobnimi blazinami.1x igra EKO mini golfa, pri koči Trije Ploti,1x vstop v Alpski Vrt.zemljevid pohodniških poti po Golteh (priporočamo pohod po Poti po Golteh, od 2 do 3 ure enostavne hoje po kraški planoti Golte, primerna pot za vse starosti.Brezplačen Wi-fi internet,povratni prevoz z nihalko do Hotela Golte.brezplačno parkirno mesto ob spodnji postaji nihalke.Ugodnost za kupce Mestoidej:15 % popust na ostale wellness storitve.Popusti pri partnerjih: Terme Topolšica, Thermana Laško, Mozirski Gaj, Muzej premogovništva Velenje.Otrok do 6. leta brezplačno!*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.9.2017.Opis ponudbe
Golte so najboljša destinacija za poletni gorski oddih. Atraktivne pohodniške poti, zip-line, prepletene gozdne ceste, eko mini golf, plezalna stena,..novim doživetjem na Gotleh ni videti konca.
V objemu čudovite narave vam torej zagotovo ne bo dolgčas, še bolj pa vas bo navdušil Hotel Golte 4*. Hotel je prijetna in udobna namestitev, s prijzanim osebjem, in lepim ambientom, kjer se boste počutili res zadovoljne.
Hotel Golte se lahko pohvali s prenovljenim wellnessom ’’Nad oblaki’’.  V ponudbi wellness centra so raznovrstne masaže, nege telesa, raznolike savne, kneipping ritual z ledom in možnost sproščanja v masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov. Posebno presenečenje v wellness centru so tuši doživetij, ki demonstrirajo različne naravne pojave in vključujejo tudi aromaterapijo.Več o Eko mini golfu: Posebnost EKO mini golfa je ta, da igrišče sestavlja 7 igralnih polj, ki so v celoti narejeni iz naravnih materialov. Igralna palica in žogica sta tudi iz lesa, ravno tako ovire na igralnih poljih..Igranje mini golfa je zelo priljubljena igra med mladimi in starejšimi, priporočamo pa ga družinam z otroki, ki si želijo popestriti izlet v naravi. Prvi EKO mini golf v Soveniji se nahaja na idilični lokaciji, pri koči Trije ploti in je prvi EKO MINI GOLF v Sloveniji.Več o Alpskem parku: Alpski park leži na višini 1300 do 1400 metrov nadmorske višine, njegova površina pa se lahko primerja s površino petih nogometnih igrišč (2 hektarja). Na enem kraju združuje vse, kar ponuja Mozirska planina, da bi obiskovalci potrebovali za ogled vseh njenih naravnih lepot vsaj nekaj dni. V njem je več kot sto vrst alpskih rastlin s celostno predstavitvijo alpske flore in favne. V tukajšnjem skalovju je edino rastišče avriklja (Primula auricula), ki najlepše cveti v maju. Ob slabi uri hoda skozi vrt in opazovanju alpskih rožic boste izvedeli, katere imajo prav posebno zdravilno moč, uživali boste v krasnem razgledu na dolino, okoliške in daljne vrhove, vse do hrvaškega Slemena, si boste lahko prebrali tudi drevesni horoskop.  Park ima čudovito raznovrstno alpsko cvetje, urejene nove poti, varnostne ograje ter pregledno označene in razvrščene rastline. Alpski vrt je tudi odlična izhodiščna točka, če se podate na okoliške vrhove: Boskovec, Smrekovec, Raduha..Ponudba je namenjena vsem, ki si želijo v poletnih dneh občutiti svežino planin. Preverite tudi dogajanje v poletju 2017 !
Plačajte le 15 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Wellness oddih v Hotelu Golte 4* vas bo stal le 99 €, namesto 154 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 15 €, preostali znesek 84 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 03 839 11 00 ali na golte-recepcija@golte.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Radegunda 58, Mozirje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.9.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 84 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja ob prihodu, oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa 1,27 € na odraslo osebo in 0,64 € za otroka od 6. do 18. leta.*Otroška doplačila in popustiOtrok do 6 leta brezplačno, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši. Otrok od 6 do 12 leta, v sobi z 2 odraslima na osnovnem ležišču ima 30% popust oz. če spi na dodatnem ležišču ima 50% popust. Otrok od 12 do 14 leta, v sobi z 2 odraslima, na osnovnem ležišču ima 10% popust oz. če spi na dodatnem ležišču ima 30 % popust.Soba z lepšim pogledom na naravo: 10 €/noč.Prijava: 14.00 – 20.00, odjava: 8.00 – 11.00.Vozni red nihalke: vsak dan od 10.00 do 19.00 ure.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Golte 4* Kontaktni podatki: 03 839 11 00 ali na golte-recepcija@golte.si Lokacija ponudnika: Radegunda 58, Mozirje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.