Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Odličen 8-dnevni DOPUST za 4 OSEBE v Apartmaju Veronika v Labinu čez CELOTNO SEZONO (kuponi so veljavni do 31.8.2017)

Odličen 8-dnevni DOPUST za 4 OSEBE v Apartmaju Veronika v Labinu čez CELOTNO SEZONO (kuponi so veljavni do 31.8.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartma Veronika se nahaja 4 km od morja v mestu Labin. Vključujejo vso potrebno opremo vključno z brezplačnim internetom, teraso in souporabo žara.
Apartma Veronika je del družinske hiše. Apartma se nahaja v pritličju in ima ločen vhod. Velik je cca. 70 m², v njem lahko udobno bivajo 4 osebe. Apartma je sestavljen iz hodnika, kuhinje z dnevno sobo, spalnice z zakonsko posteljo, kopalnice s tušem in pralnim strojem ter dnevnega prostora z dvema zofama, ki se raztegneta v ležišče. Odvisno od potreb lahko zofi spremenite v eno veliko dvojno posteljo ali dve ločeni enojni postelji. Apartma je klimatiziran. Kuhinja je polno opremljena s hladilnikom, grelno ploščo, pečico, mikrovalovko, pomivalnim strojem in napo. Dnevni prostor ima TV s satelitskimi programi. Gostom je na voljo brezplačen WiFi internet in parkirno mesto. Vključene so tudi brisače in posteljnina, ki se menjajo tedensko ali na zahtevo.
Vse, kar potrebujete za idiličen dopust!
Apartma se nahaja v Labinu, le 4 km od Rabca, idiličnega ribiškega mesteca, ki leži v majhnem zalivu ob samem vznožju strme vzhodne istrske obale in se ponaša z enimi izmed najlepših plaž na Jadranu.
RABAC - zahvaljujoč čistemu morju in lepim peščenim obalam se je hitro razvil v turistično mesto z vrsto hotelov in pripadajočimi objekti, kjer boste preživeli miren oddih. V tem istrskem mestu ne manjka niti izvrstne hrane in gostoljubnih domačinov. Privlačnost Rabca je v njegovi razgibani obali in zeleni notranjosti prepredeni z vinskimi potmi.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.