Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Original LICENCA za operacijski sistem MICROSOFT WINDOWS 10 Pro z mnogimi inovacijami in izboljšavami za hitro, enostavno in boljše upravljanje z vašim računalnikom ali prenosnikom.

Original LICENCA za operacijski sistem MICROSOFT WINDOWS 10 Pro z mnogimi inovacijami in izboljšavami za hitro, enostavno in boljše upravljanje z vašim računalnikom ali prenosnikom.

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nadgradite svoj operacijski sistem z Microsoft Windows 10 Pro, ki vas bo popolnoma navdušil z mnogimi inovacijami in izboljšavami!
Windows 10 Pro je najboljši Windows vseh časov in ga tako uporablja že milijon ljudi po svetu. Nadgradite vaš operacijski sistem z Microsoft Windows 10 Pro in uživajte v uporabi mnogih novih funkcij, ki vam bodo olajšale in zagotovile še bolj kvalitetno uporabo vaše naprave.
Celovita varnost v sistemu Windows je postala standard. Windows 10 vam nudi vgrajeno zaščito. To pomeni več varnostnih funkcij, varnejše preverjanje pristnosti in nudenje sprotnih posodobitev skozi celotno podprto življenjsko dobo vaše naprave – vse to brez dodatnih stroškov.
Windows Hello: Če omogočite Windows Hello, se vklopi prijava z obrazom ali prstnim odtisom. To vam omogoča hitrejšo in varnejšo prijavo v prenosni računalnik, tablični računalnik, program ali celo na spletna mesta. Opravite pa lahko tudi nakupe v programu.
Windows Ink: Pametni samolepljivi listki, skicirka (sproti beležite podrobnosti in ideje), skica zaslona (naredite posnetek zaslona in nanj napišete kar želite), pametno urejanje v programu Word, Windows Ink in OneNote (učinkovito učenje in reševanje nalog).
Microsoft Edge: Nov način brskanja po spletu (pisanje po spletu, jasnejši pregled in branje, hitrejše iskanje,...
Oddaljena prijava Windows 10 omogoča, da se prijavite v oddaljeno namizje in uporabljate osebni računalnik z različico Pro – doma ali na poti.
Zahteve:Procesor: Procesor s taktom 1 GHz ali hitrejšim,Pomnilnik: 1 GB RAM-a za 32-bitno različico; 2 GB za 64-bitno različico,Prostor na trdem disku: Do 20 GB prostora na disku,Grafična kartica: Ločljivost zaslona 800 x 600 ali večja. Grafični procesor, ki podpira DirectX® 9, z gonilnikom WDDM,Povezave:Internetni dostop (morda ga boste morali plačati),Druge sistemske zahteve: Za nekatere funkcije potrebujete Microsoftov račun. Za ogled DVD-jev potrebujete ločeno programsko opremo za predvajanje,Morate sprejeti licenčne pogoje, ki jih vsebuje, ki so na voljo na microsoft.com/useterms. Potrebno je aktiviranje.Licenčni ključ lahko uporabljate samo na enem računalniku. Ta ključ je "ACTIVATION KEY" kar pomeni, da morate imeti nameščen Windows 10 PRO, Licenčni ključ lahko globalno uporabljate na vsakem WINDOWS 10 PRO v vseh jezikovnih različicah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

2TB PORTABLE SSD SANDISK
-10%
OMEJENA KOLIČINA

2TB PORTABLE SSD SANDISK

149,99€ 134,99€ Odpri
VUCH Kaila
-60%
OMEJENA KOLIČINA

VUCH Kaila

53,90€ 21,56€ Odpri
VUCH Binta Pink
OMEJENA KOLIČINA
250 G9 I3-1215U/16GB HP 512GB/W11H
-9%
OMEJENA KOLIČINA