Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI VIVES , Jadranovo, Crikvenica, Hrvaška - 225 EUR - 4x nočitev za 4 osebe, Pijača dobrodošlice

APARTMAJI VIVES , Jadranovo, Crikvenica, Hrvaška - 225 EUR - 4x nočitev za 4 osebe, Pijača dobrodošlice

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sanjate o oddihu v mirnem, zelenem okolju, v apartmajih, ki se nahajajo le 100 metrov stran od kristalno čistega morja? Čez dan se skriti v senco na teraso, zvečer pa ob večerji opazovati sončni zahod? Za takšne želje so Apartmaji Vives kot nalašč za vas, saj nudijo 2 terasi s pogledom na morje in so tudi popolnoma opremljeni.


Dodatna oprema apartmajev vključuje: mikrovalovno pečico, aparat za filter kavo, vodni kuhalnik, klimo, brezplačen brezžični internet, pralni stroj, zunanji kamin in parkirišče.


Za vse, ki si na počitnicah radi privoščijo in ogledajo še kaj drugega, je v Jadranovem znan zaliv Lokvišće z zdravilnim blatom. Zaradi posebne lokacije pa se priporoča tudi obisk Crikvenice, ki je oddaljen le 6 km, Tribaljskega jezera 12 km, Gorskega kotorja 20 km in od Reke 25 km. Mediteranska klima in številne majhne plaže ter pot do morja bosta vsakega gosta zagotovo pripeljala nazaj. Opatija, Crikvenica, Novi Vinodolski, otoki Cres, Krk in Rab so biseri Kvarnerja. Prednost apartmaja je vsekakor njegova lokacija, kakor tudi bližina Reki, ki je kulturno in gospodarsko središče regije, povezano z raznimi evropskimi destinacijami. Kvarnersko področje je znano po svoji lepoti in klimi ter nudi številne priložnosti za enodnevne izlete in raziskovanje lepot zanimiv mest in otokov, narodnih parkov in čudovitih plaž.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.