DVODNEVNO OBIRANJE MANDARIN, Dolina delte Neretve, Bosna in Hercegovina - 103 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu v Neumu za 1 osebo, Avtobusni prevoz na navedeni relaciji za 1 osebo

redna cena
103,00
cena s popustom
103,00
rezerviraj za
14,40
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Obiščite prelepo dolino delte Neretve, jeseni vabljeni na tradicionalno obiranje mandarin. 


1. DAN: LJUBLJANA -  TROGIR - SPLIT - NEUM: Odhod avtobusaiz navedenih vstopnih mest. Odpeljali se bomo v Trogir in se po prihodu sprehodili po mestu. Staromestno jedro obkroža deloma ohranjeno obzidje s trdnjavami, sprehodili se bomoskozi mestna vrata, videli palače in katedralo. V dalmatinskemu biseru Splitusi bomo privoščili sprehod do znamenite Dioklecijanove palače in ostankovobzidja. Prosto za sprehod po splitski rivi ali za krajši potep po tem lepemdalmatinskem mestu. Popoldan nadaljevanje potovanja v Neum, edino bosanskomesto ob morju. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev. 


2. DAN: NEUM - DELTA REKENERETVE – LJUBLJANA: Po zajtrku se bomo odpravili vdolino delte Neretve ali kot jo, zaradi njenih rodovitnih tal imenujejo HrvaškaKalifornija. V eni od številnih plantaž se bomo do sitega najedli sočnih indišečih mandarin (brezplačno) ter jih nabrali tudi za domov. Kolikor jih bomonabrali, toliko jih bomo plačali lastniku na licu mesta. Pustili se bomo razvajatiprijaznim domačinom, ki nam bodo ob spremljavi dalmatinske glasbe postregli spravo hercegovsko lozo in smokvami. S tradicionalnimi ladjicami trupicami sebomo zapeljali po rokavu Neretve. Naredili bomo nekaj krasnih fotografij za lepspomin, seveda pa nas bodo pogostili še z okusnim kosilom. V poznihpopoldanskih urah se bomo vrnili proti domu, kamor je predviden prihod v nočnihurah. 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Dolina delte Neretve
OMEJENA KOLIČINA
Butmirska cesta 18
OMEJENA KOLIČINA
Kneza Lazara 2
OMEJENA KOLIČINA
Mrakovica


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "DVODNEVNO OBIRANJE MANDARIN, Dolina delte Neretve, Bosna in Hercegovina - 103 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu v Neumu za 1 osebo, Avtobusni prevoz na navedeni relaciji za 1 osebo"
Lokacija

Dolina delte Neretve
88390
Bosna in HercegovinaVremenska napoved

danes

7 / 13
Slovenija

jutri

4 / 16
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust