Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TRADICIONALNO OBIRANJE MANDARIN, Dolina delte Neretve, Bosna in Hercegovina - 134 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu v Neumu za 1 osebo, Avtobusni prevoz na navedeni relaciji za 1 osebo

TRADICIONALNO OBIRANJE MANDARIN, Dolina delte Neretve, Bosna in Hercegovina - 134 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu v Neumu za 1 osebo, Avtobusni prevoz na navedeni relaciji za 1 osebo

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite prelepo dolino delte Neretve, zgodovinski Mostar inMeđugorje. Vabljeni na tradicionalno obiranje mandarin. 


1. DAN: LJUBLJANA -  TROGIR - SPLIT - NEUM: Odhod avtobusaiz navedenih vstopnih mest. Odpeljali se bomo v Trogir in se po prihodu sprehodili po mestu. Staromestno jedro obkroža deloma ohranjeno obzidje s trdnjavami, sprehodili se bomoskozi mestna vrata, videli palače in katedralo. V dalmatinskemu biseru Splitusi bomo privoščili sprehod do znamenite Dioklecijanove palače in ostankovobzidja. Prosto za sprehod po splitski rivi ali za krajši potep po tem lepemdalmatinskem mestu. Popoldan nadaljevanje potovanja v Neum, edino bosanskomesto ob morju. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev. 


2. DAN: NEUM - DELTA REKENERETVE – NEUM: Pozajtrku se bomo odpravili v dolino delte Neretve ali kot jo, zaradi njenihrodovitnih tal imenujejo Hrvaška Kalifornija. V eni od številnih plantaž sebomo do sitega najedli sočnih in dišečih mandarin ter jih nabrali tudi zadomov. Kolikor jih bomo nabrali, toliko jih bomo plačali lastniku na licumesta. Po okusni malici se bomo pustili razvajati prijaznim domačinom, ki nambodo ob spremljavi dalmatinske glasbe postregli s pravo hercegovsko lozo insmokvami. S tradicionalnimi ladjicami trupicami se bomo zapeljali po rokavuNeretve. Naredili bomo nekaj krasnih fotografij za lep spomin, seveda pa nas bodopogostili še z okusnim kosilom. Vrnitev vNeum, prosto za samostojne oglede ali kopanje. Večerja in nočitev.


3. DAN: NEUM - MEĐUGORJE -MOSTAR – LJUBLJANA: Zajtrk.Odpeljali se bomo v središče Hercegovine, Mostar, ki leži na strmi obali rekeNeretve. Sprehodili se bomo po slikovitem mestnem jedru, ki se ponaša sštevilnimi džamijami, mostovi, kopališči (hamami), cerkvami, čaršijami, kjer seprepletajo orientalski in mediteranski vplivi. Obiskali bomo med vojno porušen,a na novo zgrajen stari kamniti most, ki ga je leta 1566 zgradil Mimar Hajrudinin se sprehodili po orientalskem delu Mostarja, po kojundžiluku s številnimikavarnami in rokodelskimi delavnicami. Obiskali bomo tudi slovito Međugorje.Sprehodili se bomo po slovitem romarskem središču, nato pa bo na voljo nekajčasa za samostojne oglede in obiske posameznih sakralnih spomenikov. V popoldanskihurah vrnitev proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.