Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Krakov in Auschwitz: 4-dnevni organiziran jesenski izlet v Krakov in Auschwitz že od 119 €

Krakov in Auschwitz: 4-dnevni organiziran jesenski izlet v Krakov in Auschwitz že od 119 €

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpravite se v enega najlepših srednjeevropskih mest. Nepozabni kraljevi dvorec Wawel nad romantično Wislo, elegantna grajska ulica s pouličnimi umetniki, pokrita tržnica z bogato izbiro jantarja in drugega nakita, Univerza, na kateri...


          
Kaj ponudba vključuje?
4-dnevni organiziran izlet v Krakov in Auschwitz.2x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi TWC hotela 3*.Avtobusni prevoz po programu (iz LJ, MB ali CE)*,turistično spremljanje/vodenje v slovenskem jeziku v celotnem času trajanja izleta,zunanji ogledi po programu,organizacija,cestne pristojbine in parkirnine,osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 30.10.2017.Na voljo 2  termina odhoda:Termin 1, septembrski izlet -50%:Termin izleta: 21.9. - 24.9.2017.Le 129 €, namesto 239 €!Termin 2, oktobrski izlet -50%:Termin izleta: 27.10. - 30.10.2017.Le 119 €, namesto 239 €!Opis ponudbe
IZLET V KRAKOV in AUSCHWITZ
Izkoristite pomlad ter se odpravite v enega najlepših srednjeevropskih mest. Nepozabni kraljevi dvorec Wawel nad romantično Wislo, elegantna grajska ulica s pouličnimi umetniki, pokrita tržnica z bogato izbiro jantarja in drugega nakita, Univerza na kateri je študiral Nikolaj Kopernik, uličice na katerih so snemali legendarni film Schindlerjev seznam. Poleg starega dela mesta je na listi Unesca tudi bližnji slavni rudnik soli Wielicka.
1. dan Odhod ob 22.00 iz Ljubljane.
2. dan Nočna vožnja mimo Dunaja, Brna do Krakova, kamor prispemo v dopoldanskih urah. Na ogledu bisera srednje Evrope, ki se ponaša s številnimi zgodovinskimi stavbami si bomo ogledali trdnjavo Barbakan, ostanke mestnega obzidja s slavnostnimi mestnimi vrati, elegantni ulici Floriansko in Grajsko ter veličastni glavni trg z Marijino cerkvijo, pokrito tržnico in številnimi pouličnimi umetniki. Prosto za lastne oglede in nakupe. Nočitev.
3. dan Po zajtrku se bomo odpravili na ogled rudnika soli Wieliczka (doplačilo), ki je od mesta oddaljen okrog 20 km. Nekdanji kraljevi rudnik je danes najbolj obiskana znamenitost na Poljskem. Nekdanje rove so spremenili v galerijo, kjer je v obliki kipov iz kamene soli predstavljena poljska zgodovina in lokalni miti ter zgodbice. Videli boste podzemno plesno dvorano, jezera, pošto in slavno katedralo. Morda boste srečali tudi jamske škrate. Popoldan se bomo odpravili na grič Wawel, kjer stoji že tisočletje kraljevi istoimenski grad. Z lokalnim vodnikom (doplačilo) se bomo sprehodili po veličastni katedrali, kjer so kronali kralje in poročali kraljevske pare, povzpeli se bomo na Zigmundov zvon želja ter se spustili v grobnice, kjer so pokopani kralji, umetniki, predsedniki in vojskovodje. Dan bomo zaključiti v eni izmed tipičnih poljskih restavracij (doplačilo). Nočitev.
4. danPo zajtrku se bomo odpravili proti mestecu Oswiecim, ki leži dobro uro vožnje iz mesta. Tam boste imeli možnost (lokalni vodnik) obiskati muzej najbolj zloglasnega koncentracijskega taborišča Auschwitz – Birkenau, kjer je med drugo svetovno vojno izgubilo življenje več kot 1,5 mio ljudi. Po ogledu srhljivega kraja se bomo odpravili po isti poti nazaj proti domu, kamor bomo prispeli kakšno uro po polnoči.
Plačajte le 19,30 € (TERMIN 1,septembrski izlet) € ali 17,80 € (TERMIN 2, oktobrski izlet) in pridobite potrdilo o akcijski ceni. 4-dnevni prvomajski izlet v Krakov in Auschwitz za 1 osebo, vas bo stal že od 119 €, namesto 239 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Dežela grofa Drakule: Izlet v Transilvanijo že od 169,90 €
Opombe
Pred nakupom obvezno preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 30.10.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji:109,70 € (TERMIN 1) € ali 101,20 €(TERMIN 2).Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.Možna doplačila: Zagotovitev enoposteljne sobe 40 €/osebo, rudnik soli Wieliczka z lokalnim vodnikom 28 €/osebo,kraljevi grad Wawel z Zigmundovim zvonom 11 €, muzej Auschwitz Birkenau (slušalke in lokalni vodnik) 12 €.Vstopno mesto: Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 22.00, Celje - iz parkirišča dvorane Zlatorog ob 23.00, Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 23.45. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.*Odhod iz posameznega odhodnega mesta se izvede pri najmanj 25 prijavljenih potnikih, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.O ponudniku:
Ponudnik: Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Qubus Hotel Krakow, Krakov, Poljska -...
-10%
OMEJENA KOLIČINA
Qubus Hotel Krakow, Krakov, Poljska -...
-10%
OMEJENA KOLIČINA