Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Lepotni studio Dreams: ACTI BIOTIC nega obraza z dodanim ultrasonicom in visoko frekvenco le 23 €, za kombinirano, mastno kožo s prisotnostjo aken

Lepotni studio Dreams: ACTI BIOTIC nega obraza z dodanim ultrasonicom in visoko frekvenco le 23 €, za kombinirano, mastno kožo s prisotnostjo aken

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Antibiotična nega obraza za mešano, mastno in aknasto kožo. Nega stimulira naravne antibiotike kože, jo razstruplja in matira svetlečo mastno kožo. Primerna je za aknasto, mastno kožo, na splošno kožo, ki je nečista. Za mlade in...


     
Kaj ponudba vključuje?
ACTI BIOTIC - nega za kombinirano, mastno kožo obraza s prisotnostjo aken z dodanim ultrasonicom in visoko frekvenco.Primerna za:aknasto, mastno kožo, na splošno kožo, ki je nečista,mlade in starejše, ženske in mošk z enakim problemom,vse, ki želijo globinsko očistiti kožo.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Opis ponudbe
Antibiotična nega obraza za mešano, mastno in aknasto kožo. Nega stimulira naravne antibiotike kože, jo razstruplja in matira svetlečo mastno kožo.
Nega mastne kože je največkrat zelo kompleksna. Obstaja vrsto problemov povezanih z mastno kožo. Glavni vzroki so nanašanje ličil na neočiščeno kožo, to povzroča bele in črne ogrce ter svetleča koža, ki je posledica izločanja prevelike količine sebuma. Prav tako je problematična koža, ki je aknasta. Akne so lahko koži nevarne in jo globinsko poškodujejo ter na njej puščajo brazgotine.
V to linijo izdelkov so bile dodane močne aktivne učinkovine da se vzpostavi anti-seboroični in antibakterijski ter protivnetni učinek. Naloge linije so čiščenje, razstrupljanje, globinsko čiščenje črnih ogrcev, zmanjšanje sebuma in anti hormonsko ter antibakterijsko delovanje.
ZA KOGA? Aknasto, mastno kožo, na splošno kožo, ki je nečista. Za mlade in starejše z enakim problemom. Za vse, ki želijo globinsko očistiti kožo.
AKTIVNE UČINKOVINE: DERMAPUR: je zelo močan fito-kompleks ki ima sposobnost sinteze naravnih antibiotikov kože. Namen je zaščita kože pred vdorom mikoorganizmov, ki so odgovorni za nastanek aken. Koža se tako bolje in uspešneje bori proti nastanku aken, razmnoževanju bakterij in lažje se vzpostavi ravnovesje mikroflore. ACNET: Ta biotehnološka aktivna sestavina učinkuje na več problemov s kožo: seborejo, hiperkeratozo, razvoj bakterij in vnetna stanja. Seboreja: Bolezen se kaže z ostro omejenimi okroglastimi, rdečimi, z luskami prekritimi žarišči, ki se pojavljajo predvsem na mestih, bogatih z lojnicami, na primer na obrazu, lasišču, prsih in hrbtu. Pogosto je sprožilni dejavnik stres. Pri mastni koži in seboreji so vidne velike svetleče pore, oljni film na porah… prekomerno izločanje sebuma. BIODEXTROL: S svojo sestavo zmanjšuje delovanje seboroičnih žlez in le-te vzpostavijo svoje normalno delovanje. Pri negi se uporabljajo aparaturne tehnike: vapozon, ultrasoničen sruber in visoka frekvenca.
REZULTAT: Koža po negi je vidno očiščena, pomirjena in odstranjene so akne in ogrci. Tako očiščena koža je na izgled zdrava in ima dober tonus, je elastična in čista (odstranjeni ogrci, akne…)
Plačajte le 4,60 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. ANTI BIOTIC - nega za kombinirano, mastno kožo obraza s prisotnostjo aken z dodanim ultrasonicom in visoko frekvenco. vas bo stala le 23 €, namesto 35 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto le za 4,60 €, preostali znesek 18,40 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Lepotni salon Dreams: Manikura in pedikura s permanentnim lakiranjem le 35 €
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 051 690 787 ali info@dreams.si.Naročilo termina brez kode potrdila ni možno.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen.Lokacija ponudnika: Kavčičeva ulica 64, 1000 Ljubljana.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Delovni čas od ponedeljka do petka od 8h do 20h - samo po naročilu, sobote, nedelje in prazniki zaprto.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 18,4 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Lepotni studio Dreams Kontaktni podatki: 051 690 787 ali info@dreams.si Lokacija ponudnika: Kavčičeva ulica 64, 1000 Ljubljana
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.