Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ČUDOVITO OBARVANA PRAGA, Praga, Češka - 73,90 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

ČUDOVITO OBARVANA PRAGA, Praga, Češka - 73,90 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Praga, ki je od leta 1992 zaščitena kot UNESCO dediščina, je mesto, kjer zgodovina in sodobnost sobivata z roko v roki. Mesto utripa z živahnim tempom, polne ulice pa vabijo na sprehode in spoznavanje mesta ter številnih festivalov in dogodkov. Kultura in umetnost tvorita pomemben del življenja v mestu ob Vltavi – koncerti, sezonske razstave in muzejske zbirke vas vabijo s svojo klasično lepoto ali provokativnimi, nepričakovanimi modernimi stvaritvami. 


1.DAN: SLOVENIJA - PRAGA: Odhod avtobusa z dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Celja in Mariborav Avstrijo, nato po avtocesti proti Češki. Po prihodu v Prago, se bomo napanoramskem ogledu zlatega mesta peljali skozi mestno središče, mimo Palačekulture, Narodnega muzeja, nekdanjega parlamenta, državne opere… Oglede bomo nadaljevali v starem delu Prage, se sprehodili po Staromestnem trguz vrsto znamenitih stavb. Postanek pred mestno hišo z znamenito astronomskouro, pred Karlovo univerzo, sprehod skozi Židovsko četrt ter Vaclavski trg. Namestitev vhotelu. Zvečer po želji večerja v eni od značilnih praških pivnic. Nočitev vhotelu. 


2.DAN:  PRAGA –SLOVENIJA: Po zajtrku prosto ali po želji vožnja s panoramsko ladjo po Vltavi, kjersi boste lahko z vodne perspektive ogledali mesto, Hradčane, Karlov most...Prostoza nakupe in samostojne oglede ali pa možnost ogleda znamenitih Hradčanov.Sprehod mimo zakladnice Loreta, gotske katedrale sv. Vida do znamenite Zlateuličke. Občudovali bomo tudi Plečnikove ureditve grajskih dvorišč. Popoldanvrnitev proti domu, kamor je predviden prihod v poznih večernih  urah. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.