GLAMPING HIŠICE POD VELIKO PLANINO , Stahovica, Kamnik, Slovenija - 59 EUR - 1x nočitev v leseni Glamping hiški Eko Resorta ob vznožju Velike planine za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (Palmeri Refoškov desert z medom)

redna cena
59,00
cena s popustom
59,00
rezerviraj za
9,00
Ponudba je že
POTEKLA


Velika planina se s čarobno in edinstvenopastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimirazgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Eko resortu pod Veliko planino bosteto čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju KamniškihAlp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.


V udobnih lesenihhišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vambodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljičnovzdušje.


Lesene glamping hiške so primerne za 2 osebi. Hišice so izredno prostorne, a njihovo veliko okno vam bo omogočalo čudovit razgled izven hišice, tako da se boste lahko spočili na zelenih površinah v družbi srnic. Sanitarni blok s tuši in straniščem je oddaljen 20–30 m. V vseh hišicah je elektrika, niso klimatizirane in v hladnejših mesecih so ogrevane.


Dan boste lahkozačeli z okusnim zajtrkom iz domačih sestavin, ki vas bo napolnil energijo invam omogočil popoln začetek dneva. Popolno sprostitev pa si lahkoprivoščite v finski savni.


Poskrbeli bodo, dabodo počitnice v Eko resortu pod Veliko planino za vaše otroke nepozabne. Tukajse bodo otroci prijetno zaposlili in naučili tudi česa novega. Na kmetiji vmalem otroci lahko spoznajo avtohtoneslovenske živali, sodelujejo pri njihovem hranjenju in negi. Na vodenih delavnicah se lahko naučijo molžekrav ali koz, poučili jih bodo o pridelovanju sira in drugih mlečnih izdelkov.Vi, odrasli, pa si v tem času lahko privoščite urico miru in časa le zase. Naigralih iz naravnih materialov lahko preizkušajo svoje gibalne sposobnosti inspretnosti ter uživajo v družbi svojih vrstnikov.


Poleg tega pa je poletje idealen čas za osvežitev v Kamniški bistrici, biološkem ribniku in v otroškem bazenu.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Godič 44b, Stahovica / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Godič 44a, Stahovica (Kamnik) / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Godič 44b, Stahovica / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Godič 44b, Stahovica / Osrednja Slovenija
UGODNO
Godič 44a, Stahovica (Kamnik) / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "GLAMPING HIŠICE POD VELIKO PLANINO , Stahovica, Kamnik, Slovenija - 59 EUR - 1x nočitev v leseni Glamping hiški Eko Resorta ob vznožju Velike planine za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (Palmeri Refoškov desert z medom)"
Lokacija
Stahovica

Godič 44b
1242 Stahovica
SlovenijaVreme Stahovica

ob 6:23

5°C
Stahovica

danes

7 / 14
Stahovica

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust